Direktlänk till inlägg 30 juli 2007
4 portioner
5,5 points
6 dl kokt pasta
2 tsk olja
½ purjolök
1 röd paprika
1 grön paprika
1 gul paprika
1 äpple
1 tsk curry
salt & peppar
1dl grönsaksbuljong
1 dl mellanmjölk
1 tsk maizena redning
1 burk tonfisk i vatten
2 dl skalade räkor
dill & citron
Ansa, strimla och planda purjolök o paprikorna.
Hetta upp oljan i en stor pappna, gärna wok och låt grönsakerna fräsa tills de är mjuka. Kärna ur och tärna äpplet fint, behåll gärna skalet kvar. Rör ner i pannan tillsammans med curry. Smaka av med salt och peppar. Häll sedan i buljong och mjölk. Rör i redning och låt allt koka ett par minuter.
Lägg sedan i tonfisken och låt små koka ett par minuter. Tag pannan från spisen. Rör i varm pasta och räkorna. Garnera med sallad, dill och citron.
Smaklig måltid!!!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|