Direktlänk till inlägg 23 augusti 2007
4 portioner
5 points
4 ägg
2-4 msk vatten
salt & peppar
2-3 msk finhackad gräslök
100 gr lätt falukorv
1 rödlök
4 tsk flytande margarin
4 kokta potatisar
2 stora tomater eller 8-12 cocktailtomater
salt & peppar
Vispa upp äggen tillsammans med vatten, salt och peppar.
Skiva korven mycket tunt och dela skivorna i halvor och stek dom lätt tillsammans med löken i hälften av margarinet. Vänd ner potatisen och tomaterna mot slutet. Salta och peppra. Håll detta varmt. Värm resten av margarinet i en fettsnål panna. Slå i omelettsmeten och låt den stanna något. Lägg på korvblandningen och låt omeletten steka färdigt. Servera på varm tallrik med finhackad gräslök.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
|||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|