~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under november 2007

Av Cina - 19 november 2007 10:23

Ja måste ju passa på att skriva några rader idag innan jag ska iväg på våran resa. Solen skiner o det verkar bli en fin dag. Man får ju vara glad att det inte blåser iallafall. Ja ska nu packa ner lite saker som ska med. Sedan ska jag träffa min vän vid stationen kl 13:00 så kommer bussen att gå 13:25.

Kommer åter till Västerås imorgon kl 18:00 och då får ni rapport hur vi har haft det. Och kanske kan det bli några foton men det får vi se....hahaha

Ha det så bra alla bloggare!

Av Cina - 18 november 2007 17:40

Idag har jag gjort min allra första egna animering i PSP och animation shop. Är så himla stolt över mig själv. Och så kul det är....ni som vet vad jag pratar om vet ju hur kul det är. Man lär sig något nytt varje dag.

Här nedan kan vi se det ja gjort. Jag har fått tomten att gå....=))

Av Cina - 18 november 2007 10:41

Ja nu är det nära, längar nu att få åka iväg men nu är det bara 28 timmar kvar tills vi ska åka med bussen härifrån Västerås. Bussen går 13:25 och vi är framme i Stockholm kl 15:30 båten går 18:00. Och då är det bara att slänga in allt  i hytten o så gå upp o äta smörgåsbord mmm så gott att bara få ta det man tycker om.


Idag är det en grått och trist igen. Idag kommer det nog ingen sol. Igår kväll var det dimma ute, såg ut som att det var en tjock rök. Usch trist ute tycker jag. Finnas inga blad på träden allt ser så kalt ut. Men men det är ju vinter så vad ska man göra åt det då. Ja vinter vet jag inte för här finns då inte en snögnutta.

Ha en fin söndag!

Av Cina - 17 november 2007 19:59

Denna film är lite läskig men allt går vägen!

Men vart tar tog allt vägen som jag skrev här....*morrar*

Jag hade skrivit att detta var läskigt och att denna kattägare inte skulle ha några djur överhuvudtaget. Detta gör mig riktigt förbannad.....grrrrrrr

Av Cina - 17 november 2007 10:20

Vaknade till en grå morgon idag. Men man kan ju hoppas att det blir solsken under dagen. har sovit riktigt skapligt i natt känns skönt. Det kanske håller på att vända så man kan sova gott om nätterna, håller tummarna för det. Funderat på om jag ska skaffa mig en MP3 spelare och så skaffa talböcker, så kan man ju ligga o lyssna tills man somnar tror att det skulle vara en bra ide eller vad tror ni ? Ja brukar ju läsa innan jag somnar men man kanske blir trött av att lyssna på en som läser för en. Jag har aldrig provat det. Någon som har erfarenhet av just det????  Får kanske ta o önska mig en MP3 av tomten....=)) För visst finns väl tomten??? =))

Nu kom jag in på tomtar, snart dags att plocka fram dom, jag samlar på tomtar så jag har en hel del. Kommer att visa er när alla har kommit fram ur sina gömmor. Skall nog ta fram dom nästa helg o börja ställa upp dom, jag jag vet att det är en vecka för tidigt, men jag brukar tjuvstarta för jag tycker att det är så kort tid som man har dom framme.

Nu när jag tittar ut så ser jag att solen försöker tränga sig igenom och att himlen börjar bli blå. Kanske blir en fin dag trotts allt.


Av Cina - 16 november 2007 19:53

Ja det undrar jag verkligen, vart den tog vägen. Åt frukost imorse sedan så la jag mig i badet i 1 timma o bara slappade. Sedan förberedde jag maten till kvällen. Kokade kaffe och drack det. Sedan kom sonhustrun med saker som vi hade kvar hos dom. Ja sedan var dagen liksom slut. Fattar inget, men skönt att det går fort ibland.

Inatt sov jag ganska så bra men ändå inte utvilad. Men men sova får man väl göra när man blir gammal.... hahahaha.

Pratade men min vän Karin i kväll i telefon och vi båda längtar nu till måndag, oj så mycket vi kommer att ha att prata om. Mycket minnen som dyker upp i huvet på oss. Vi var ju kännt varandra i över 20 år så vi har haft mycket skoj och visst har vi haft lite sorgliga episoder oxå. Men absolut mest roligt!


Av Cina - 15 november 2007 14:38

Jag känner mig helt slut och så himla trött, har jätte svårt att somna när jag lägger mig. Ligger o vrider och vänder mig fram till 3-4 och sedan tuppar man av ett tag. Fattar fasen inte vad det är som spöka. Kan ju vara att man har haft lite för mycket att tänka på ett tag. Har ju kanske jagat upp mig inför mötet jag hade i måndags och nu börjar det kännas att det värsta är över.För nu tycker jag det bara ska bli bättre o bättre när man får hjälp. Men det är ju inget som jag ligger o tänker på, iallafall inte medvetet fast det kanske ligger i bakhuvet ändå. Och vädret gör ju inte att man blir piggare heller för det är grått o trist ute o snön den försvann som en avlöning. Även om jag inte tycker om snö o vinter så vart det ju ljusare och mysigare.

Fast jag ser nu fram mot måndag när min älskade vän Karin o jag skall åka på en tur till Åland o ladda batterierna. Äta gott och bara få vara o så får vi prata som vi brukar....hahahaha. Kanske man tar sig en sväng om oxå det vet man ju aldrig. Är ju en bra orkester som spelar. Ska bli både skönt o kul. Är ju skönt att byta miljö om det bara är för ett kort tag.




Av Cina - 14 november 2007 23:24

Här får ni en rolig filmsnutt innan det är dags att sova.....hahahaha

Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Skapa flashcards