~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under december 2007

Av Cina - 9 december 2007 13:37

Usch nu har jag städat bakom spisen och frysen i köket. Skurat som en galning. Snacka om att man ser att man har 3 st långhåriga katter...=))

Men men nu är det rent o snyggt tills dom kommer imorgon o lägger vårat golv i köket. Ska verkligen bli både spännande och roligt o se hur det blir.

Är ju värst vart man ska vara hela dagen o katterna får väl vara inlåsta i vardagsrummet, man får flytta kattlådorna o maten in där. Men det ska nog gå bra. Ikväll blir det att flytta ut alla möbler från köket . Mina armar går snart av mig så ont har jag just nu. Jag blir så förbannad att jag inte ska kunna göra något utan att få denna hemska värk....*stor suck*


Idag tittar solen fram genom molnen lite. Skönt att det är lite ljust ute.

Önskar alla mina bloggläsare en trevlig 2:dra advent.

Av Cina - 9 december 2007 00:01

När andra ljuset brinner
vi julklappar syr
och vi bakar kakor
och har ett fasligt styr

Jul
Av Cina - 8 december 2007 22:54

2 pkt torrjäst

3 msk salt

1 påse vetemjöl special

1,3 l vatten (37 grader)


Blanda allt i en assisten och kör degen till den blir seg ca 10 min.

Låt jästa till den nästan rinner över bunken.

Kör i assistenten igen till den är platt.

Dela degen i 2 bitar och så tar du 2 små bitar av varje så det räcker att göra 2 flätor. Forma bitarna till långa limpor dra lite i dom. Lägg på bakplåtsklädd plåt. Gör två flätor av resten av degen och lägg uppe på dina limpor. Låt jäsa övertäckt i 30 min. Limporna kommer att jäsa ihop.

Pensla med vatten o strö på vallmofrön om så önskas. In i ugnen i 225 grader spraya brödet 3-4 ggr med vatten under gräddning. När brödet fått färg sänk värmen till 200 grader. Grädda i 30-40 min.

Ja brukar knacka på brödet o låter det ihåligt så är det klart.

Skär i tur limpona om de sitter ihop och linda in dom i bakhandukar o låt svalna. Går att frysa, jag brukar skiva mitt o frysa in.

Hoppas det ska smaka och lycka till!!!!


Av Cina - 8 december 2007 18:26

Idag har jag bakat ett mycket gott matbröd, billigt är det oxå. Om det är någon som vill ha receptet så skrik till så lägger jag ut det!



Och så har vi ätit friterade tigerräkor och ris ikväll....mmmm så gott det var. Blev så många över så grannen fick sig ett smakprov oxå.

Av Cina - 8 december 2007 12:14

Säger bara att det var rätt person som vann IDOL 2007. Marie Picasso är en Västerås tjej. Hon är himla duktig tycker jag. Lyssa på vinnarlåten!!!

Av Cina - 7 december 2007 15:10

Fy tusan vilken mörk o regnig dag det är idag. Fy tusan för detta väder.

Jag är så himla trött, när kl var 11:30 idag så var det mörkt inne o jag tog filten o gick o la mig o sov till 13.30 det var skönt min kropp värker och mina armar är inte goa att tass med idag efter att jag skurade kryddhyllan igår.Tänk att man inte ska kunna skura en liten hylla utan att få ont....*morrar lite* känner mig som en tant på 90 år....*suck*


Imorse var gubben o besiktade bilen och den gick igenom på blankt papper och det var skönt tycker jag. Så kan man åka 1 år till.


Tänk att det redan är fredag tycker att veckorna går så himla fort nu förtiden, snart e det jul. Usch tycker att det är inte länge sedan det var jul.


Ikväll är det då finalen på Idol 2007 och jag håller alla tummar o tår för att Marie från Västerås tar hem detta, men det återstår att se. Spännade kommer det att bli!


Ha en fin fredagskväll alla mina bloggläsare!

Av Cina - 6 december 2007 16:35

väder som just nu är grått, trist och mörkt. Om det ändå kunde komma lite snö så det blev lite ljusare. Men den lyser med sin frånvaro. Lyset får man ha på hela dagarna. Så får man tända massa ljus så det lyser uppe lite i detta gråa mörker.Idag har jag skurat kryddhylla i köket den som sitter ovanför fläckten o det var välbehövligt om jag säger så. För fy tusan så mycket flott och damm det var usch säger jag bara. Men nu är den ren o fin. Känns skönt när det är gjort. På måndag kommer nya golvet ska bli så spännande att se hur det blir. Och imorgon får jag ny kylskåpsdörr för min sluter inte tätt.



Har även lekt lite i psp idag och detta vart mitt resultat.Är med i en grupp på nätet o vi har utmaningar varje torsdag så man får bara en bild.Och så ska man göra något av den bilden. Detta är min version av bilden.


Av Cina - 5 december 2007 15:09

Ja idag var det dags för mitt 2:dra besök på ångetsmottagningen och det gick bra. Jag hade ju inte börjat med mina nya tabletter för det var för mycket biverkningar m.m.o så äter jag ju redan ett antidepresivt medel så jag hade ju en massa frågor. Och denna DR som jag fick idag Maria heter hon förstod mig o nu har vi rett ut allt. Det var så att hon hämtade Överläkaren en kvinna vid namn som jag ej kommer ihåg. Så hon berättade att denna tablett ska ja nu börja med (Cymbalta) och vad det gäller biverkningar så är det ju på alla medicin o det vet jag väl. Och denna Cymbalta går även ihop med de andra medicinerna som jag har. Och mitt andra anitdep medicin ska jag ta bort i sätta in den nya. Denna Överläkare klappade mig på axeln o sa att hon förstod min reaktion och mina funderingar. För det stod inte i mitt brev att jag skulle sluta med den ena o börja med den andra. Men nu är allt utrett och det känns skönt. Sedan skulle jag få börja i ångestterapi men det var lite lång kö men i början av nästa år så är det nog min tur. Och så får jag en ny tid till denna Maria  och uppföljning av den nya medicinen. Så nu är det Cymbalta som gäller.

Och allt känns nu utrett o jag är nöjd.



Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Ovido - Quiz & Flashcards