~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under januari 2008

Av Cina - 2 januari 2008 16:26

Idag var jag tvungen att ta cykeln och åka ner till apoteket jag hade slut på 2 sorters mediciner. Och när man kommer dit så tror ni inte att det är köer o åter köer. Fick sitta 1 timma och vänta på min tur o så när man kommer fram så säger hon att du kan sitta ner o vänta så tar min kollega hand om dig snart. Ja det var bara att sätta sig snällt och vänta igen på min tur. Det tog ytterligare 15 min innan jag kom fram till nästa person som då skulle fixa i ordning min medicin o ta betalt. Jäkla konstigt system dom har börjat med. Tar ju längre tid än innan dom ändrade detta. Fattar inte att dom ändrar till det sämre för. Men det är väl det man inte ska förstå kan jag tro.



Idag har det små snöat hela dagen så det är lite vitt på backen. Blåser kallt gör det oxå. Och många olyckor har det vart i länet nu när det blir så här halt. Folk får börja tänka lite att det kan vara halt nu när det fryser på. Bättre att komma fram lite senare än inte alls tycker jag. Jag är jätte rädd att åka bil när det är snö och halt. Så jag ska hålla mig inne resten av dagen o kvällen.


Nej nu har jag gnällt klart för idag!


Ha det gott alla mina bloggläsare!!

Av Cina - 2 januari 2008 11:54

Vilken rolig överraskning jag fick igår kväll. Jag har vart med i en tävling hela år 2007 om vem som hade finaste djurhemsidan och kan ni tänka er att jag VANN  år 2007 Jätte skoj tycker jag.Vi var 22 som tävlade. Gå gärna in på sidan och kolla den finns under mina länkar och heter Mina katter.

Av Cina - 1 januari 2008 15:03

Ja då var det första dagen på nya året. Och dagen är mörk och trist, blåser och det kommer snöblandat regn. Inte kul alls tycker jag. Känner mig väldigt trött idag och det känns som om jag har vart onykter men det har jag inte vart drack bara cider från ÖB och det blir man inte uppkäftig av.....hahahaha.


Sitter o funderar vad detta År kan ha i sitt sköte. Men jag hoppas att det blir ett bra år, på alla sätt och vis. Det första som händer nu i januari är att min sonhustru (frufiona) blir opererad 28/1 för att gå ner i vikt. Och jag säger LYCKA TILL!! Sedan ska jag och Karin (skogsfrun) åka till Åland.

Och det ska bli jätte skoj att få åka iväg igen.


Ha nu en trevlig fortsättning på nya året alla mina bloggvänner!



Av Cina - 1 januari 2008 00:22

Önskar er alla en God fortsättning på det nya året 2008.

Vi har haft en mysig hemmakväll men våra vänner Kjell o Monica.

Har ätit gott som ni ser nedan. Var helt suveränt gott. Och massor med mat. Så grannen fick en nyårstallrik oxå. Tyckte synd om henne att hon satt ensam. Hon blev så himla glad. Tänk så mycket pengar folk nu har kastat bort på alla dessa raketer ojojoj här smäller det hela tiden o det är mycket fyrverkeri. Katterna kryper efter golvet här hemma. Synd om alla djur nu tycker jag.



Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Ovido - Quiz & Flashcards