~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under april 2008

Av Cina - 9 april 2008 19:32

Ja då var den klar min nya tatuering, den vart kanon tycker jag. Kina tecknet betyder KATT och så är det min (katt  Elvis tassar). Skulle ha haft 4 st men jag tycker att det sitter ju alltid 4 på dom som gör kattassar. Och jag är inte som alla andra i det fallet så jag gjorde bara 2 det blir liksom ett avstamp. Om jag sedan tycker att jag vill ha fyra så får jag väl göra 2 st till då. Killen som gjort denna heter Pirre och hand hade bara tatuerat i 1 år men han var duktig och mycket trevlig. En ung pojke var det. Det tog 1 timma att göra den för honom o han var mycket noga.Denna sitter mellan skulderbladen ganska så högt upp. Den ska ju synas när jag har linne på mig. Så nu är även detta gjort. Vad tycker ni, nu måste ni skriva uppriktigt vad ni tycker.

Av Cina - 9 april 2008 09:25

Tänder detta ljus för LILLA ENGLA

Tänker på dem.....tänd även du ett ljus på din sida.

Av Cina - 9 april 2008 07:54

När jag vaknade imorse så gnuggade jag mina ögon o trodde att jag såg i syne......men så här ser det ut hos mig idag. Inte är det snö jag vill ha nu.

Men detta är ju typiskt APRILVÄDER om man säger så.


Av Cina - 8 april 2008 18:00

Här kommer 7 av mina 8 tatueringar har ingen bild på den åttonde. Ni får hålla till godo med dessa så länge. Den nya får ni se imorgon.Bilderna är lite otydliga men hoppas att ni ser ändå.

Denna sitter på min höger över arm


Denna sitter på min vänstra höft.


Denna sitter på min högra axel på ryggen.


Denna sitter runt min vänstra ankel.


Denna sitter på mitt högra bröst.


Sitter på utsidan på min höger fot.


Och denna sitter i ryggslutet.


Så nu har ni sett 7 av 8. Igentligen inget att se.....men men är ett bild bevis iallafall.






Av Cina - 7 april 2008 17:17

 


Ja som ni kanske kommer ihåg så talade vi ju om tatueringar tidigare. Eller det kanske är jag som haft en blogg om just tatueringar. Ja har ju redan 8 st och på onsdag blir det den nionde. Jag ska inte säga vad jag ska göra utan ni ska få se bilder sedan när den är klar. Håkan ska fota under tiden som jag sitter där. Beställde tid för 3 v sedan, jag vill ju att den ska läka innan solen kommer. Och så är den läkt o fin innan jag åker på semester.


Tiden går ju så fort så snart är vi där, och jag vet att jag tänkte herre gud så långt fram. Men det går himla fort, inte gick tiden så här fort när man var barn tycker jag. Då tog allt evigheter tyckte man.




Jag satte ju blomman för dagen för några dagar sedan o idag tänkte jag vattna på dom lite o döm om min förvåning så har fröna redan kommit upp. De grodde snabbt vill jag säga. Men det är kul att så lite olika så här inför Våren o så sätta ut. Nu tänkte jag sätt dessa sticklingar runt 2 små träd jag har så kan de slingra sig bäst de vill.


Ja detta vart en blandad kompott idag.

Ha en fin måndagskväll!!!!

Av Cina - 6 april 2008 13:54

Ja ni som har följt min blogg ett tag nu vet ju att jag började ju virka en tunika till mig. Nu är ju både bak o framstycket klart o nu har jag bara virkat ihop axlarna för att se hur den ser ut. Oh inte är jag nöjd heller usch näää inget som jag kommer att använda. Men jag skall ju virka runt halsen o runt ärmhålet och så ner till. Jag lovade ju att visa den när den var klar men nu får ni se den innan den är klar. Mönstret gör ju sig inte när den hänger som den gör. Men ni vet ju att det är fjärilar på den.

Motivet träder mer fram när man har ett linne i färg under. Ja ja vi får se om detta blir klart någon gång.........

Stora stycken när man drar större storlek o den får ju inte alls sitta åt.



Av Cina - 5 april 2008 17:06

Idag vart det vår städning av altanen. Vi plockade ut allt o så dammsög vi hela altan o väggarna oxå. Så skurade jag golvet det var så fint. Och så la jag på en duk på bordet så nu fattas bara lite nya blommor inför våren o sommaren men det får vänta lite. Som ni kanske föstår så har vi haft en solig och fin dag idag. Visar lite bilder från altanen. Har inte lagt ut dom nya dynorna ännu för katterna sover ju i stolarna så då får dom gammla ligga kvar så länge......Ha en fin lördags kväll alla mina bloggläsare.







Av Cina - 4 april 2008 11:19

Usch igår hade jag ingen bra dag alls. Vi var ut o kollade på staket o vi hittade ett som vi ska köpa. Sedan var vi till Maxi o handlade lite. Men jag hade så ont i kroppen o jag frös så jag huttrade. Väl hemma så kokade jag kaffe o drack en kopp för jag trodde jag skulle bli lite varm. Men näää jag fortsatte o frysa och hade ont i hela kroppen så när kl 13:30 gick jag o la mig o jag frös så jag hoppade i sängen men jag somnade o sov till 16:30 då väckte Håkan mig. Och då ville jag inte alls vakna o gå upp. Fast det var ju bara att pallra sig upp o se glad ut. Satte på mig morgonrocken utan på alla andra kläder. Tog en kopp nyponsoppa ville inte ha mat var inte alls hungrig. Ja kollade lite på tv men gick i säng igen vid 21:30. Och idag peppar peppar ta i trä så kännerjag mig lite bättre. Kanske allt kommer efter nu när allt är klart hemma hos mamma o pappa, eller annars håller jag på att bli sjuk på något vis. Jaja ont krut förgås inte så lätt. Vi hade ju en enorm fin VÅRDAG igår iallafall solen sken o det var varmt o gosigt ute. Jo just ja jag satte ju mina frön igår (blomman för dagen) så nu får vi se om det kommer upp något. Har även väckt upp mina änglatrumpeter så de har nu börjat växa o jag hoppas att de blir fina i år. Men man vet ju inte med dessa luringar.


Solen börjar nu titta fram genom molnen så det kanske blir en fin dag idag oxå men det återstår att se. Fåglarna kvittrar o skatorna bygger bon för fullt. Så det är väl VÅREN som kommit nu får jag hoppas.


Ha en fin dag i solen om den skiner på dig!!



Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Ovido - Quiz & Flashcards