~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under juni 2008

Av Cina - 21 juni 2008 13:51

Ja då var denna midsommarafton till ända. När vi började duka på allmänningen kl 13:00 så var det strålande solsken. Och kl 14 så var maten klar och vi sattae oss alla till bords. Det kom upp stora svarta moln på himlen. Men vi fortsatte att äta våran midsommar mat. När vi nästan var klara så kommer regnet o det började ösregna och det var bara att riva med sig det man hade o in med bord o stolar, och fortsätta äta inne på altanen. Snacka om otur. Det regnade i nästan 1timma så vart det sol och fint igen. Men då var det igen ide att släpa ut alla möbler igen. Så då fick det bli under tak. Patrik, Sari och Patriks kompis Patrik, Håkan och jag satt ute på altanen och snackade lite. Sedan kam Patriks och Saris helgbarn hit så hon satt med oss och fikade. Jag hade gjort marängtårta med grädde och jordgubbar så det mummsade vi på. Sedan gick jag över till grannarna så även dom fick tårta. Så här såg tårtan ut.


När klockan var 17 så åkte Sari, Patri och Patrik hem till Skultuna för Sari ville sova innan hon skulle iväg till jobbet och jobba natt. Håkan och jag satt ute på altanen och tog oss ett glas Amarulla (likör). Gott gott!!!


Ja det var våran midsommarafton. Nu får vi vänta ett år innan nästa kommer...=)). Just nu så kom det en regäl regnskur precis som igår.

Men nu skiner solen igen, tycker att detta väder är mer än märkligt!


Hoppas att alla mina bloggvänner hade en fin Midsommarafton och att ni inte regnade bort.......


Av Cina - 19 juni 2008 20:16

armar och ben, idag började jag baka matbröd kl 8:30. Sedan så skalade jag potatis till Jansson och fixade 3 st. Ja så skulle vi ju ha tårta imorgon o då misslyckades jag med sockerkakan så den fick grannen. Var bara att börja om igen o fixat till tårtbottnar. Och när det var klart så var jag tvungen att ta reda på flädersaften, sila o hälla på flaskor. Men nu skall allt vara klart tills imorgon. Här även skrapat den färska potatisen för jag kan inte äta med skalen på....blääää. Hoppas bara att det inte regnar imorgon så att vi kan sitta ute på allmänningen. Annars får var och en sitta på sina altaner för vi blir ju 10 st o det får man nog inte plats med. Ja jag ber till vädergudarna att det ska vara sol imorgon.




Tack för all respons jag fick för mina glasögon jag trivs med dom.


Hoppas att ni alla får en trevlig och fin Midsommar.


Kramen på er alla

Av Cina - 18 juni 2008 19:48

Ja idag har jag då vart och hämtat mina nya glasögon o mina solglasögon.

Och det vart ett stort hål i plånboken, men det var ju nödvändigt med nya. Vart riktigt nöjd. Och sedan har vi vart o klippt oss. Tog en tur på Maxi oxå och där var det så kalabalik en dam stod och höste i potatis i sin påse och jag handplockade mina tror ni inte att hon körde potatisspaden rätt in i mitt finger så det började blöda. Men denna gång teg jag för jag kände av min panikångest idag. Fast jag var duktig och stannade kvar i affären. Nu skall ni få se mina nya glasögon.




 


Och detta är mina progresiva solglasögon.


Av Cina - 17 juni 2008 20:40

idag oxå. På fm var det riktigt fint men sedan drog det ihops dig till åska och regn. Så på em tog vi och åkte ut till Skultuna till sonen och sonhustrun på en fika och så vart vi bjudna på mat. TACK!!! Jag hade gjort lökgurka som Patrik och Sari gillar så de fick burkarna som jag hade gjort.



Och igår var vi hem till Köping till mamma o pappa med flädersaften jag gjorde tidigare. Nu har jag ny sats på gång. Och när vi hade åkt därifrån så fick dom ett himla oväder. Åska och en massa hagel, mamma hade plockat bort 4 10 liters hinkar med hagel från stuprörer för det var stopp där. Det är ju inte klokt, konstigt väder må jag då säga.



Jajag har gjort en sockerkaka idag oxå, den skall jag göra jordgubbstårta av till midsommar. Imorgon skall jag fixa in lite sill. Ska även klippa mig kl 13 imorgon så imorgon har jag ganska mycket på tapeten som jag skall göra. Men då går dagen fort. Måste även fota mig och gå till polisen och skaffa mig ett nytt pass. Tiden rinner iväg och snart är vi där när vi ska till Turkiet......


Ha en fin onsdag alla bloggvänner!!!!


Av Cina - 17 juni 2008 09:14

att vårat internet slutade att funka. Åskan hade slagit ner i någon kabel så det var driftstörningar. Så nu skall jag ta o vandra runt hos er mina bloggvänner.

Passar på att önska er en fin tisdag!

Av Cina - 16 juni 2008 17:21

vad jag har gjort till min brors pojke Christofer. Han ville att jag skulle göra en fin ram till hans foto från studenten. Jag har ju då jobbat i PSP och gjort detta. Vart riktigt nöjd själv. Så har jag skrivit ut på fotopapper till mamma, min bror och naturligtvis till Christofer.Detta är resultatet.


Av Cina - 15 juni 2008 21:13

Jaha vad har då hänt hos mig idag då, på förmiddagen var Håkan och jag ut på Maxi och handlade lite grann. Sedan hem och grannen bjöd på kaffe och jag stod för fikabrödet. Vi vart sittande ett tag. Cattha och jag var o plockade mer fläder. Så nu har jag satt en stor hink till med flädersaft. Av den andra fick jag ungefär 6 liter saft. Men mamma fick ju en flaska igår o så ringde hon idag och frågade om jag inte kunde göra till henne och det är väl självklart att jag gör det. Cattha fick en flaska och Håkans syster fick 2 men jag har ändå 9 flaskor kvar i frysen. Så nu skall vi åka hem till mamma och pappa med det imorgon så får mamma den satsen så tar jag den andra. Ja sedan lagade jag mat och det blev biff med lök och färsk potatis det var ganska så gott. Men sedan så gjorde jag chokladpudding till oss och så bjöd jag Cattha o hennes familj oxå på det. Men jag tyckte inte det var så gott. Jo lite grann men inte mycket.





Det kom en liten regnskur på em men det var inget att tala om det vart lite vått men det torkade på en gång. Lite kyligt nu på kvällen tycker jag.





På onsdag skall jag ner på stan för att hämta ut mina nya glasögon, men usch så dyrt det är 5220:- är inte billigt, ändå får jag 2 par för det ena paret var ju gratis och de tog jag ju progresiva solglasögon. Jaja det är bara att betala och se glad ut. Hoppas att jag nu tycker om bågarna för jag kommer då inte allas ihåg hur dom såg ut. Men det blir nog bra.


Hoppas ni alla får en fin måndag!



Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Ovido - Quiz & Flashcards