~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under juni 2008

Av Cina - 9 juni 2008 11:44

Ja på morgonen gav jag mig ut bland buskarna på våran baksida med en stor kratta, för jag skulle plocka fläderblommor som vi har massor av. Håkan sa ska jag följa med näää detta fixar jag sa ja. Men han såg ju att jag nådde ju inte upp ens med krattan jag hade med mig för att få ner grenarna. Men nu har jag plockat mina fläderblommor och håller på att göra saft. Tycker att den saften är godaste som finns på sommaren. Och himla lätt att göra. Men det är kanske inte så många som tar reda på dessa blommor idag. Man kan ju göra te av dom oxå men det har jag inte provat men det kanske man ska göra. Ska fundera på saken men jag får inte fundera för länge för dom har snart blommat över. Här medan kan ni se min hink med fläderblommor. Nu skall denna saft stå o dra i 5 dygn sedan silar man bort  blommor o citronen så har man sedan en underbar god saft.Jag fyser in min i halv liters plastflaskor o sedan så tar jag fram den så den får tina upp. Då blir den inte förstörd i denna värme.



Det svalkar även idag, men inget regn har jag sett än. Men vad jag såg så skall det ju bli regn hela veckan. Fast jag tycker det kan regna på nätterna o vara måttligt soligt på dagen.


Ha en fin dag alla mina bloggvänner!!!



Av Cina - 8 juni 2008 21:24

Idag har vi haft en förskräcklig blåst här men det har vart skönt för då har man inte känt hur varmt det igentligen var. Vi har vart på kalas idag som jag berättade om igår. Det var trevligt, barnen badade i poolen o hade jätte skoj o vi vuxna tittade på. Ja jag är ju en badkruka så inte hoppar jag i heller....=)) Och jag glömde min kamera hemma så några bilder får ni tyvärr inte. Men jag hade köpt ett linne och en röd tuffklänning till Johanna. Och hon vart glad. Vi var borta några timmar, vi tog vägen över Skultuna o hämtade upp Patrik o Sari så dom hängde ju oxå med.


När vi kom hem så hade våran ena tomatplanta nästan blåst av men jag hoppas att Håkan fick till det utan att den kommer att dö. Lite tråkigt om det skulle vara så. Blommorna var snustorra o ändå vattnade vi igår kväll. Hoppas att det kommer regn under natten tycker att det ser ut som så, men kanske är det ett önske tänkande.


Hoppas ni haft en fin helg alla mina bloggvänner!

Av Cina - 7 juni 2008 20:15

Imorse när jag tittade ut vid 5:30 så vräkte regnet ner och åkan gick. Så då trodde man ju att det skulle bli regn idag, men icke sa nicke det vart en varm dag. Men kl 7:30 då satt jag ute på altanen o njöt i fulla drag det var svalt o det luktade regn det var underbart!


Vad har då hänt idag, ja inte så mycket vi fick gäster på em Patrik o Sari kom o fikade men så bjöd jag dom på mat för vi hade tänkt att grilla. Så Håkan grillade kött och så var det potatissallad till det. Smakade gott!!!

Nu har dom precis åkt hem och Håkan vattnar lite just nu. Imorgon skall vi åka o gratta en tjej som fyller 16 år. Hon är handikappad och bor hos min son Patriks kompis familj. Och jag har kännt henne sedan hon var 5 år, är mycket bekant med hennes pappa. Och jag har även haft henne här hos oss när inte pappa orkade mer. Och jag bara älskar denna flicka o hon älskar mig....=)) Kanske ni får se foton imorgon hur mysigt hon bor just nu.


Ha en fortsatt fin sommar kväll!!!



Av Cina - 6 juni 2008 19:05

Tror inte att jag behöver skriva något för detta talar för sig själv!!!

Av Cina - 6 juni 2008 18:48

Ujujuj idag har det vart varmt fytusan så hett. Ja trodde fasen jag skulle tuppa av ett tag på em. Mamma och pappa kom ju vid 12 tiden så då fikade vi och satt o små prata om gårdagen. Sedan så satte jag på potatisen och vi fick lite i magen. Bild nedan.......

Vi åt kall fisk och färsk potatis och så egen odlade små tomater.


Sedan så tog vi glass i strut till efterätt. Så satt vi o små prata då kom jag på att vi kunde åka ut till Skultuna och hälsa på Patrik o Sari o sagt o gjort det gjorde vi. Hade ju tänkt att Håkan skulle köra så mamma skulle slippa det. Men pappa o Håkan hade ju tagit sig en snapps till maten så mamma fick köra ändå. Hon tycket att det var långt men det är ju bara 2 mil från oss. Ja så nu har mamma o pappa vart o hälsa på. De tyckte att det var trevligt. Och när vi kom därifrån så åkte mamma o pappa hem. Och jag la mig i ett kallt bad. Det vat sååååå skönt!



Hoppas att ni inte har fått solsting i denna hetta!!!!



Av Cina - 6 juni 2008 07:56

Ja idag har Håkan och jag vart gifta i 5 år. Vi gifte oss på Svensa flaggans dag 2003 i stadshuset här i Västerås. Har bjudit hit mamma o pappa idag på mat så det får bli kallfisk o färsk potatis. Ja önskar alla mina bloggvänner en fin dag o fira nu våran NATIONAL DAG!!!

Av Cina - 5 juni 2008 21:02

Ja då har vi vart på studenten o det var såååå varmt men fint. Och Christofer var glad att detta är över nu. Han var så fin, eller vad säger ni!!!????

Vi fick kallskuret o sallad o potatissallad jätte gott!!!

Sedan vart det kaffe och chokladtårta som Fredrik hade bakat.

Fredrik är Christofers bror och han ska bli kock  så om 2 år

tar han studenten!!!!

Detta är min brors pojk Christofer. Han har gått 4 år på något

som heter program. Han har ett handikapp, han är ett bokstavsbarn.

Men han har vart duktig o kämpat på dessa år i skolan. Men var nu glad att det var över. Han har fått jobb på Volvo i Köping!


Detta är min pappa min syster Carola och Rune min andra systers man.

Och så ser man snoken på min andra son Johan


Tobias, Gunnar, Christofer, mamma, pappa, Christina och Carola


Pappa och min bror Christer


Christofer med sin fina skylt!


Här var man inte stor heller....

Av Cina - 5 juni 2008 08:24

Idag ska vi åka på studenten i Köping min brors pojke Christofer. Tänk att han blivit så stor redan. Skall vi roligt att se alla dessa fina ungdomar. Ja kommer att ta lite foton så ikväll kommer jag lägga ut dom.



Sjung om studentens lyckliga dag,
låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
Än klappar hjärtan med friska slag,
och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än,
i våra sinnen bo,
hoppet är vår vän,
vi dess löften tro,
när vi knyta förbund i den lund,
där de härliga lagrarna gro,
där de härliga lagrarna gro!

Hurra hurra hurra


Grattis Christofer på din stora dag!!!!!

Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Skapa flashcards