~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under juli 2008

Av Cina - 26 juli 2008 19:31

jag skall skriva om idag. Min hjärna har smält bort. Orkar inte med denna värme nu, såg på vädret för ett tag sedan att det skall bli upp till +35 imorgon då smäller jag av. För detta e fasen inte skönt. Man sitter stilla på en stol o svetten klackar om en. På vårna baksida var det 50,5 grader i solen det var så varmt på plattorna så man har säkert kunnat stekt ägg, jag var ju så dum så jag gick ut barfota o shit vad det bränndes. Och på framsidan var det 32 grader i skuggan och där har vi inte sol från 10:00 på förmiddagarna Jag tvättade en stor trasmatta idag o den var torr på 30 min. Men jag tycker inte att detta är skönt. Jag har duschat 4 ggr redan o är lika svettig för det. Man orkar ju inte ens äta för man är inte alls hungrig! Jaja nog talat om vädret.......jag har liksom inget mer att skriva om idag!


Gerty min bloggvän fyller år idag så gå gärna in till henne o gratta!!!




Ha det så gott mina bloggvänner, ta vara på er o drick mycket i värmen!!!


Av Cina - 25 juli 2008 20:56

varför kan det inte vara någon motta på denna värme, jag tror jag smäller av snart i denna hetta. Skönt om man kanske var vid en strand men inte här hemma. Idag åkte vi ut till Skultuna för att hjälpa till o skrota moppen som Patrik o Håkan inte får igång. Så nu finns den på tippen. Ohhh det var så varmt så jag satt vid en fläckt hela tiden. Vi var borta ganska så många timmar. Det var väldigt skönt att komma hem för här i våran lgh är det svalt. Så katterna har nog mått bra av att vara inne idag för det går ju inte att sitta under tak en sådan här het dag. När vi kom hem tog jag mig ett kallt bad det var så skönt att få svalka hela kroppen. Jag låg o bara njöt.

Är väl i och för sig skönt att solen skiner, men jag gillar inte när det är så här varmt. Det är skillnad när man är utomlands det blir inte samma värme o där skall det ju vara varmt, detta är ju fasen inte normalt för Sverige. SÅ NU HAR JA GNÄLLT KLART!!!!


Hoppas att ni mina bloggvänner inte har svimmat i hettan!!!



Av Cina - 24 juli 2008 20:46

Ja ikväll  vart det lite grillning, jag marinerade ytterfilé. Det smakade inte helt fel, fast är ju inte så förtjust i grillat kött men men ibland äter jag det. Så här såg det ut det vi grilla......

Ja det ser ut som korv men det är det inte......


------------------------------------------------------------------------------------------------


Sedan ikväll kunde jag inte låta bli att fota mina enorma tagetes nu är det inte långt kvar till dom skall till o blomma.......

Ja här står dom på rad....hahahaha


Titta så mycket knopp det är!!!


Hoppas ni har haft en bra dag alla mina bloggvänner i denna värme!!!


Av Cina - 24 juli 2008 11:33

Jaha imorse var det dags att ta reda på en hink gurka som var klar. Blev lite burkar iallfall. Men detta var det sista av 12 kg som jag lagt in. Och några kilo till skall det väl bli inhandlat. Bra att ha i vinter. Sedan så ger man ju bort lite oxå. Sonen skall väl ha o så fick min svåger några burkar o så sakll min vän Monica från Hallsta få en burk. Ja så snart finns det inget kvar....=))

 Ser det inte gott ut så säg!!!???











Idag skiner solen från en klarblå himmel, och det blir nog varmt idag. Jag kan fasen inte fatta att det inte finns något mitt emellan regn o 35 grader.

Ja jag skall inte  klaga men det är för varmt för att jag skall vara nöjd ialalfall. Men lika bra att vänja sig vid värmen för det kommer nog vara hett i Turiket. Men det blir ju värmen på ett annat sätt. Och så har man havet att svalka sig i, men säkert ger det ingen svalka. Men det är bra att det är varmt i vattnet för jag är en riktig badkruka o då menar jag verkligen BADKRUKA!!!! Fast när jag väl kommer i så vill jag inte gå upp.


Nu kl 13:00 skall jag till ångestmottagningen för att få reda på vad testen sa som vi har gjort sedan skall visst kvinnan gå på semester så vi får väl se när hon har tid att börja behandlingen.....


Ha en bra dag i solen och glöm ej att smörja in dig om du skall sitta o sola!!!!!

Av Cina - 23 juli 2008 19:51

Idag så ringde min mamma och frågade om vi skulle vara hemma, och det skulle vi ju vara. Så dom hade tänkt komma över o ta en fika och så kolla på mina tagetes. Mamma höll på att svimma när hon såg mina tagetes.

Och jag vet inte vad jag har gjort med dom efter som dom är så stora. Mamma sa att hennes oxå var stora men inte som mina. Ja vi satt o fika lite och prata i största allmänhet. Pappa o jagtog oss en likör mitt på blanka eftermiddagen. Bild nedan på pappa.

Visst ser han väl pigg ut ingen som kan tro att han har Alzeimers.

Det är så roligt för pappa har forfarande glimten i ögat. Jag var även ner till affären o köpte västerås gurka till mamma så hon skulle få lägga in till pappa för han e lika tokig i gurka som jag.



-----------------------------------------------------------------------------------------------





























Sedan idag mid middagstiden så ringde telefonen o det var en man i andra änden som presenterade sig o först så fattade jag inte vem han var men det var min vikarierande husläkare som ringde o frågade hur jag mådde. Och jag sa väl som det var o han sa att han fått informationa från medicinakuten. Och att han ville sätta in mig på 20 mg furix X 2 o det kan jag ju gå med på. Och sedan så sa han att jag skulle höra av mig om jag vart sämre. Idag är ju benen tjocka som stockar men men måste vänja mig vid strumporna och det är inte det lättaste.


Hoppas alla min blogg vänner har haft en solig o fin dag!!!




Av Cina - 22 juli 2008 21:03

och införskaffat mig ett nytt pass, får det om 1 vecka. 400:- tack!

Ja det var smidigt att få pass numera, det var bara att ställa sig så blev man fotad o så fick man ett liten papperslapp o skriva sin namn teckning så fick  man se hur passet kommer att se ut. Ja fick ta av mig glasögerna för det gav reflex på kortet. Så det var inte så noga att man var användare av just glasögon.












 

Vi har haft ett strålande solsken idag, har passat på att tvätta mattor o hängt ut dom o nu är dom torra o rena igen. Sedan var jag o inhandlade 6 kg västerås gurka som jag naturligtvis lagt in idag. Annars har det inte hänt så mycket här hos mig! Mina tagetes kommer nog att slå ut under helgen om det blir varmt o fint väder.


Hoppas ni alla mina bloggvänner har haft en solig o fin dag!



Av Cina - 22 juli 2008 08:56

En kille spelade golf en dag och tappade räkningen.

Han såg en dam strax framför och gick fram till henne och frågade:- Ursäkt, kan du hjälpa mig?

Jag vet inte vid vilket hål jag är.

-Du är ett hål bakom mig.

Jag är på sjunde - du är på sjätte.

Han tackade henne och fortsatte spela.

Några hål senare hade han återigen tappat räkningen.

Han såg samma dam och gick fram till henne något generad.

- Ursäkta att jag stör igen, men jag har tappat räkningen igen, kan du vara vänlig och tala om vilket hål jag är vid?

- Du är ett hål bakom mig. Jag är på fjortonde - du är på trettonde.

Återigen tackade han henne och fortsatte spela.

När han spelat klart såg han henne i klubbhuset.

Han gick fram och frågade om han fick bjuda på en drinksom tack för hjälpen.

Hon tackade ja.

Medan de drack frågade han vad hon sysslade med när hon inte spelade golf.

- Jag är försäljare.

Han svarade:- Du skojar - det är jag med.

Vad säljer du?

- Det är för genant för att tala om, men efter att han insisterat på att få veta gav hon med sig.

- Du lovar att inte skratta?

- Jadå, jag lovar.

- Jag säljer tamponger.

Mannen föll omkull på golvet - storskrattandes.

- Du lovade att du inte skulle skratta!

- Jag är hemskt ledsen men jag rår inte för det.

Jag säljer toalettpapper -så jag är fortfarande ett hål bakom dig!



Av Cina - 21 juli 2008 18:22

för att åka på semester, näää skojade bara det är ju 1 månad kvar. Men idag så var jag till apoteket så då passade jag på att handla diverse saker som jag ska ha med mig. Bland annat stödstrumpor o det var det värsta jag ha haft på mig gör ju riktigt ont o jag var randig på benen efter 2 min o vilket helskutta att ta på sig ojojoj. Detta blir inte nådigt....=))

Jag köpte ju då dessa som ni ser på bilden. Och de trodde jag skulle räcka, så jag provade när jag kom hem men tusan så hårt dom satt. Ja så var jag ner igen o köpte storleken större o dom har jag inte provat. Och jag vet ju att man inte får lämna tillbaks de man har provat o så har jag ju brutit förpackningen. Men det är bra, då har jag två olika storlekar.

INTE SKÖNT!!!!!


Man måste smörja in sig både före och efter =))



















 


Åskan har gått här hela dagen idag och det är inte kul. Regnat av o till har det oxå gjort, tycker nog att det får vara bra med regn nu!


Hoppas ni har det gott mina bloggvänner!!!


Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Skapa flashcards