~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under juli 2008

Av Cina - 21 juli 2008 13:17

Grattis Christel viss är det TAGETES.............min mamma hade en syster som bodde i Helsingborg men som nu är borta, hon hade dessa bamsebamse tagetesarna och min mamma fick frön av henne och mamma har bevarat dom väl. Så jag fick en låda av mamma som var ungefär 10 cm stora plantor. Och så satte jag dom mellan rosorna för tagetes skall ju hålla lössen borta från rosorna säg det. Och döm om min förvåning såååå stora dom just nu är. Dessa blommor skall bli som nejlikor o dom skall visst vara vita med svart kant skall bli sååååå spännade o se när de slår ut för det är ju massor av knopp i dom just nu. Och jag skall även bevara fröna väl. Jag har aldrig gettt dessa näring eller gödsel. Det finns vissa som är 80cm höga för 2 av dessa når just nu över stacketet vi satte upp. Och det mäter 80 cm i höjden....... Ni kommer att få se foton när de blommor.



Av Cina - 20 juli 2008 17:40

vad detta är förnågot som jag har i min rabatt, jag har 10 st sådana här buskar eller vad jag skall kalla det för. Vill att ni gissar vad det är.  Jag har själv satt dom så det är inte ogräs.....utan det är en blomma




Idag har vi haft lite åskväder men inget att tala om ännu iallafall. Men det har bara kommit 3-5 regndroppar fast de sa att det skulle komma mycket regn. Men tycker nog att denna sommar är precis som förra att den regnar bort. Lite tråkigt för alla som har semester. Och det står ju inte på förrän barnen börjar skolan igen. Usch veckorna bara rasar iväg.






Ja jag har inte så mycket att skriva om just nu. Jag är inte riktigt på allert benen är svullna o jag känner mig som en "mischelingumma" men imorgon ska jag trava ner till apoteket o inhandla stödstrumpor. Jag har tappat matlusten oxå usch är inte något som är gott tycker jag. Jaja det gör väl inget men jag har tappat 7 kg sedan detta började för snart 2 veckor sedan. Men jag har lite att ta av...=))



Näää nu får ni GISSA!!!!!!!!!

Inte du Sari för du vet vad det är!!!!

Men ni andra vet nog redan vad det är!



Av Cina - 19 juli 2008 19:53

Idag har vi vart till Håkans syster o svågers sommarhus och fikat!

Solen sken men sedan så drog det ihop sig till ÅSKA o fytusan vilket väder. Men då åkte vi hem, för vi hade vart där i några timmar. Det drog ihop sig på bara några sekunder. Visar lite bilder från dagen......kanske inget att se men nu blir det mycket fota ett tag så man lär sig kameran.

Christinas en dalia, underbart vacker färg


En myrstack


Ut över västlanda sjön innan åskan


Här kommer ovädret.....






Giftiga fläderbär


Christina o Håkan kollar när Larsa fiskar från deras brygga












Av Cina - 18 juli 2008 18:33

med min nya kamera. Detta är de första bilderna med min nya kamera har bara testat o lekt lite idag. Det blev den som jag hade skickat efter men som jag inte fick. 7,1 mega pixlar och 10 x optiskzoom. Jag är nöjd och belåten iallfall o det är huvudsaken. Här kommer nu lite bilder.

Våra vindruvor


Våra druvtomater


Mina stockrosor


En av mina pelargoner


Min buskkrasse


Min stora hängpelargon

Av Cina - 17 juli 2008 21:52

ja det är något som jag verkligen vill göra. Det har vart en dröm så länge jag kan minnas. Och nu satt jag och tittatde på programet "Packat o Klart" och dom var just i Side (Turkiet) dit jag skall. Och 2 km utanför Side så har de tydligen byggt upp ett delfinarium och där kunde man simma med delfinerna. Och nu måste jag nog försöka att göra det. Det kostade visseligen 1000:- svenska kronor, men va tusan det är ju en dröm att få göra det. Har alltid älskat delfiner och fundert på hur de känns att ta i dom. De verkar så mjuka eller kanske de är kalla, eller varma ja inte vet jag. Skulle iallafall vara en enorm upplevelse för mig att få göra detta.

Måste undersökas när vi kommer ner....

Är det någon av er mina bloggvänner som gjort detta???



Av Cina - 17 juli 2008 09:15

Ja jag skulle ju ha stödstrumpor som ni vet. Och det är ju inte det lättaste kan jag ju säga. Distrikssköterskan hjälper ju inte till med det. Utan det får man fixa till själv. Och jag hade ju inte tänkt att jag skulle få dom gratis utan naturligtvis betala dom. Önskade bara hjälp med att mäta benen på de ställen som ska göras. Men näää då. Så jag började leta på nätet efter stödstrumpor o visst det finns en uppsjö av stödstrumpor.

Hittade dessa för de var ju inte så fula som de brukar vara.

Så nu har jag mailt o frågat lite om dessa strumpor så vi får väl se om jag får svar. Jag verkligen HATAR strumpor har ju aldrig strumpor på mig inte ens på vintern mycket mindre på sommaren. Men tänkte att jag skall ha dom när jag flyger. Var på jakt efter strumpor med öppen tå men hittade inte det. Jag vet att jag fick stödstrumpor när jag opererade mina åderbråcker o de var öppna i tårna. Mycket skönare när tårna är fria.

Jaja det blir nog bra till slut!!!!



Igår var jag ute o kollade lite på kamera, och visst det finns en uppsjö av bra kamrer. Men skall fundera lite till så får det bli en av dom jag tittat på. Det blir nog den som jag redan hade bestämt mig för.

















Passade även på att handla lite och då fick jag se att de hade Västerås gurka så det vart ju 3 kg inköpt av den varan o så hem och lägga in den. Jag är ju gurkoman älskar gurka. Så nu blir det att handla hem 10 kg till så vi har över vintern. 13:90 kg för den just nu o det var ju inte så farligt dyrt tycker jag. Inte mycket man får för pengarna idag. Om det är någon mer än jag som håller på med detta o har något gott recept på just västerås gurka så tar jag gärna emot det. Och jag har även recept jag kan dela med mig av.


Önskar alla en fin dag, mulet hos mig o det blåser och har så gjort i 2 dagarn detta är den 3:dje dagen......BLIR DET SOMMAR TRO..........

Av Cina - 16 juli 2008 22:06

Efter som jag själv är en flitig lyssnare av KARLAVAGNEN som går på kvällarna på radion så måste jag bara ställa frågan här bland mina vänner.

Jag gillar detta program många intressanta ämnen ibland.

Av Cina - 16 juli 2008 09:03

Ja som ni vet så skickade jag ju efter en ny kamera den 6/7 och betalade den o allt var frid o fröjd och efter 2-4 arbetdagar skulle jag ha den. Den fanns i lager. Men jag har inte fått den ännu och så var jag in på sidan där jag köpt den o den finns inte längre kvar (alltså säljer dom den inte längre). Jag ringde support o säger dom att de slutat att sälja denna för den finns heller inte hos tillverkarn. Kollade igår på kontot och då visar det sig att jag har fått pengarna tillbaks. Men inte så mycket som ett endaste mail om detta. Dåligt tycker jag. Och jag har mailat dit o frågat men inget svar har jag fått. Detta gör mig mycket förbann-- vilket skit bolag. Och detta är är ONOFF o jag har aldrig köpt en pryl av dom för jag har aldrig gillat dom. Men sedan när man snålar med 300:- så får man stå sitt kast. Som ni förstår så kommer jag aldrig mer gynna ONOFF. Nu skall jag ut o kolla om kameran finns på Mediamarker eller vad det heter, sedan kollar jag på Siba, Elgiganten och pc-city. Så nog skall jag få en kamera alltid. Men jag gillar fasen inte sättet ONOFF behandlar sina kunder. Usch o fy!!!

Nu har jag fått ur mig lite ilska, förlåt!!!!!!


Ha en fin o solig dag

Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Ovido - Quiz & Flashcards