~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under september 2008

Av Cina - 11 september 2008 15:06

ja idag har mamma o pappa vart här på besök. Trevligt var det. Och jag hade plockat ner vindruvor så dom fick med sig hem. Pappa tyckte att de var sura men han e ju en gottegris så jag förstår att han tyckte de var sura. Fick pengar i present och så fick jag lite foton från jag var liten. Mamma håller ju nu på att rensa inför flytten. Här kommer 2 foton från dagen idag!


Här sitter vi och fikar!


Vindruvorna jag plockade ner på förmiddagen.

Av Cina - 11 september 2008 09:46

Ja nu blir jag ju avslöjad när jag sätter ut denna award som jag fått av min gooooa vän RUTH. Hon tänker då på allt o alla och har ett STORT HJÄRTA AV GULD!!! Tusen tack säger jag ännu en gång! Fast det är inte förrän imorgon...=))  Nu förstår ni varför jag bakat o stått i.........

Av Cina - 11 september 2008 07:37

500 g färsk rostbiff eller färdig strimmlad biffstroganof
2-3 lökar gärna rödlökar

3-4 morötter
margarin till stekning
1 tsk salt
1-1½ msk worcestersås
2 dl lätt créme fraiche
1 dl vatten 



Skär köttet i tunna strimlor om du köper hel bit. Skiva löken. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Lägg över i en gryta. Dela morötterna i bitar.

Fräs löken och morötterna  i en stekpanna och lägg ner i grytan. Krydda med salt och worcestersås. Rör i créme fraiche och vatten. Låt allt koka ihop tills morötterna är klara. Servera med potatis.

Av Cina - 10 september 2008 16:39

Idag har jag inte gjort så mycket . Bara vart till affären o så bakat en äppelpaj tills imorgon då min mamma o pappa kommer över på en fika.

Håkan har dammsugit hela lägenheten idag. Och nu håller jag på med maten det blir strimmelgryta med kokt potatis o morötter. Hoppas det smakar gott.


Ha en mysig kväll!

Av Cina - 10 september 2008 07:46

Nu är jag arg igen, fattar inte varför jag inte kommer in på bloggen efter kl 18 på kvällarna. Kom heller inte in på aftonbladet. Måste ta o kolla upp detta. Kanske dags att byta levrantör jag har Tele2 och det går genom stadsnätet här i Västerås. Och man blir ju vansinnig när inget funkar. Det bara kommer upp en ruta " att websidan inte kan visas" börjar fundera om det är någon som kör på mitt IP-nummer igen. Det är frustrerande när man inte kommer in o kan besöka er alla på kvällen. Men jag får ta min runda nu på morgonen.


Just nu väntar jag på (antisimex) jag har råttor i mitt uteförråd. Det har snart ätit upp alla påsar som jag har där. Det finns ju inget i matväg men ändå.........

Regn idag, o jag som måste plocka ner mina vindruvor jaja det kanske slutar att regna under dagen.

Ha en fin dag alla mina blöggläsare o bloggvänner!



Av Cina - 9 september 2008 15:49

Idag har jag nog vart ganska så flitig om jag får säga det själ o det får man ju...=)) Började med frukost imorse o sedan satte jag igång o skala äpplen till mer äppelmarmelad o så kokade jag det. När det vart klart så rev jag ner gardinerna i köket o tvättade fönstren o strök rena gardiner o satte upp. Och sedan drack jag lite kaffe o satt o kollade i Hemmets Journal o hittade ett recept på en smarrig sockerkaka med äpplen o valnötter så den står just nu i ugnen. Vi får väl se om den går att äta. Men det får Håkan avgöra om den går att äta eller ej för jag äter INTE mitt egna kaffebröd. Och ni tror kanske att jag bara har frysen full med fikabröd men si det har jag inte för när jag bakar så får Håkans syster hälften. Men just nu så var det helt tomt på bröd. Och så kommer det ju lite gäster.

På torsdag kommer mamma o pappa det vet jag. På fredag kommer Kjell o Monica och kanske några till vad vet jag. Sedan på lördag kommer Christina o Larsa så brödet kommer säkert att gå åt. Och istället för tårta kommer jag att göra äppelsmulpaj o vaniljsås.



Är det bara jag som upplever att bloggen är totalt seg på kvällarna så man inte kommer in utan det står "sidan kan inte visas".

Det är verkligen frustrerande när man vill in o skriva i alla mina vänners bloggar. Igår tog det evigheter innan jag var klar o jag vart inte riktigt klar heller.....*morrar* men nu har jag klagat klart!!!!

Av Cina - 8 september 2008 18:55

Idag har dagen vart lite jobbig, har vart på ångestmottagningen o nästa måndag skall vi köra igång med KBT o då blir det dagar med mycket ångest då skall vi börja rota i min misshandel som ägde rum 2003 på jobbet.Och det vill man ju helst lämna bakom sig men si nu skall det rotas fram in i minsta detalj. Jaja det får ju lov att gå det oxå, bara jag kommer att må bättre efter denna "behandling".


Efter att jag vart där i 45 min åkte vi ut till Hälla o jag var på apoteket o så på Rusta. Jag hade ju köpt en kaffebryggare till mamma men det hade syrrorna redan köpt så jag köpte mamma ett nytt strykjärn istället. Sedan var vi in på Willys o handlade lite. Och så hem o då började jag göra äppelmarmelad eller äppelmos kanske det heter men mitt blir som marmelad. Tycker det är jätte gott att ha på rostad macka. Skall koka en stats till imorgon för Christina o Larsa (Håkans syster o man ) skall få lite burkar oxå.


Igår fick jag även en jätte söt cyklamen av min syster. Tycker att dessa små är riktigt gulliga. Krukan var kanonfin oxå....Tack snälla syster yster!!!!


Hoppas alla mina bloggläsare o bloggvänner haft en fin måndag!

Av Cina - 7 september 2008 07:55

Ja det var segt som kola att komma in igår kväll gick inte heller att skriva i era bloggar. Så jag gav upp, men ska nu besöka er alla.


Igår var vi hemma i Köping för att vara hos pappa medans mamma var till kyrkan på komfirmationsträff o sedan var det kaffe efteråt för dom. Så Håkan o jag var ute o åkte lite med pappa o han var glad o allt gick jätte bra. Vi handlade en pizza till pappa o så åkte vi hem till dom så pappa fick äta. Mamma kom vid 14:30 tiden. Vi hade köpt en kaffebryggar till mamma i födelsedagspresent men det hade syrrorna redan köpt en. Så nu tar vi den o så köper vi ett strykjärn i stället för hennes hade gått sönder.


När vi ändå var i Köping så svängde vi för bi Håkans syster med bullapåsar o så lämnade jag parfymen som jag hade köpt till henne o hennes gubbe.


Sedan var det bara att styra kosan hem o försöka få lite mat i magen det vart en lång dag.


Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Skapa flashcards