~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under oktober 2008

Av Cina - 27 oktober 2008 16:40

Ja idag känner jag mig totalt BOMBAD vet ej vad det är med mig men jag har så himla ont i min kropp så jag kan knappt röra mig. Mina ben känns som dom var gjorda av bly o likaså mina armar. Fy vilken pissdag rent ut sagd. Var till Köping på fm till Håkans syster o levererade lite kaffebröd. Vi var nog borta i 2 timmar. Sedan handlade jag lite på Hemköp i Kolbäck.

Nu har jag gjort köttbullar så det får bli stuvade makaroner o köttbullar idag. Sedan vet jag inte hur länge jag orkar vara uppe ikväll men jag skall försöka vara uppe så jag kan kolla på tv vid 20:00. Sedan blir det nog sängen för mig. Hoppas bara att detta inte är ett tecken på att jag håller på att bli förkyld o att det är denna hemska influensan som går. Vill inte ha den men men kommer den så kommer den o då bryr ju den inte sig om att inte jag vill ha den.


Usch jag känner även av denna timma som vi fick tillbaks här om dagen.

Jobbigt detta med att skruva fram o tillbaks klockan tycker jag. Nu är det ju redan mörkt ute. Usch så tråkigt, men det är bara att tända lite levande ljus så man får lite mysfaktor.


Hoppas alla mina bloggvänner får en fin måndagskväll.


NI HAR VÄL INTE GLÖMT BORT MIN UTLOTTNING FINNS PÅ DAG 19!!!!!!!!

Av Cina - 26 oktober 2008 15:44

Imorse när jag skulle ta fram lite söndagsmat från frysskåpet som vi har så sa jag till Håkan "känn detta är ju inte fryset" o då tog vi o kollade frysskåpet ja mycket riktigt det var paj. Ojojoj jag såg en massa tusenlappar bara flyga förbi mina ögon. Ut på blocket o kollade om dom hade något i den storleken vi ville ha men näää inget där som var på nära håll. Kollade alla tidningar som fanns runt omkring oss. Men nääää fanns inget. Ja det var ju bara ut fort som attan o kolla efter ett nytt. Var i alla stora affärer men det var endera boxar eller STORA frysskåp. Vi ville ha ett 140 cm högt. Så kom vi på att det finns ett ställe där dom säljer begangnade kyl o frys saker så vi åkte dit men näää det var ingen där men vi ringde ett mobilnummer men fick inget svar. Ja då sa jag då har vi bara OBS kvar o när vi hade parkerat bilen o skulle gå in på OBS så ringer det i Håkans mobil o då är det denna gubbe vi hade vart hos. Så vi bestämde träff med honom 20 min senare. OH vad tror ni han hade......jo ett frysskåp som var 2 år på nacken för en billig peng nämligen 700:- såååå skönt att det inte vart dyrare. Så nu är det på plats och den gamla har skickats iväg till återbruket. Den vi hade köpte vi begangnad för 6 år sedan för 500:- o det har verkligen var bra. Men klart den var ju av äldre modell när vi köpte det. Men spelar ingen roll det frysskåpet har gjort sin funktion iallafall. Skönt att allt löste sig till sist.


Ha en fortsatt fin söndag em/kväll

Av Cina - 25 oktober 2008 21:41

Ja idag har jag vart på Änglamässa hela dagen det var mycket som tilltalade mig där. Storsians var det mellan 15-16 o det var en höjdare. Ja ni som tror på detta med medium förstår säkert.


Ja gjorde en själsmålning, var ett medium som gjorde detta och mitt resultat ser ni här nedan. Kan ju säga att jag har en indian med mig vid min sida. Och vad detta betyder de ni ser på denna bild orkar jag inte alls förklara. Men det var jobbigt att ta emot detta men mycket upplyftande oxå. Jag har mycket medialt o healing inom mig som jag borde utveckla mer.

 


VAD ÄR EN AURAGRAF..... JO

En auragraf, även kallad själsmålning, är en bild av dina energier som mediumet blir inspírerad av att måla från sin guide i andevärlden. Bilden kan bestå av olika färger, symboler och texter. Mediumets uppgift är sen att tolka färgerna och symbolerna som finns på bilden till dig.






Ja vet att vissa skrattar åt detta men si det bryr jag mig inte om för jag har upplevt en hel del andligt inom medium. Min dag idag helt otroligt eller hur Sari o Tiina???

Av Cina - 24 oktober 2008 15:36

på en kopp kaffe och en nybakt bulle.....de längst upp är kanel o det som ligger närmast är vanilj. Hoppas det skall smaka! Bakade på smör denna gång!! Ja Håkans syster ska som vanligt ha hälften. Hon fyller snart år så det är klart hon måste ha lite bullar om hon får kaffegäster.....

Ha en fortsatt fin fredag, tänd lite ljus och mys!




Av Cina - 24 oktober 2008 10:02

av just KINGEN som jag missade igår. Såååå synd att jag inte orkade men men jag hoppas att han kommer åter så jag får tillfälle att lyssna på honom.Lite Rocka Billy över han.....svänger härligt tycker jag!




Idag blir det bull bak här hos mig!

Ha en fin fredag vart du än befinner dig!

Av Cina - 23 oktober 2008 18:01

Ja idag var det då dags för min KBT igen förra veckan var hon ju sjuk. Det gick väl ganska så bra idag men fytusan så jobbigt detta är. Man vänder ut o in på sig själv. Och man är totalt utmattad när man kommer därifrån.

Ja skulle ha gått med min sonhustru på konsert ikväll, men jag orkar inte det. Och detta hade jag sett fram mot. Det är konsert i Tomaskyrkan här i Västerås men en kille som kallar sig KINGEN han var med på allsång på skansen i sommras och har även vart med i The Boppers. Detta hade säkert vart en upplevelse men jag får lov att hoppa av detta.

Men i helgen skall jag o min sonhustru och hennes syster gå på ÄNGLAMÄSSAN det skall bli roligt för då har mitt mående blivit bättre. Kolla gärna in på deras hemsida. Jag är ju tarotläggare så detta skall ju bli kul.


------------------------------------------------------------------------------------------------







Jag har just nu tagit ut en Helgskinka ur ugnen det skall bli gott o tjuvstarta lite på julen. Är ju himla billigt pålägg om man tänker efter. Men man skall oxå gilla skinka annars kan det vara just detsamma. Och i detta hus är det inte bara Håkan o jag som gillar det utan även våra 3 kissemissar...=)) kom inte o säg att de e bortskämda för det är dom inte *asgarv*


Ha en fortsatt bra torsdagskväll, själv tänker jag slappa ett tag!



NI GLÖMMER VÄL INTE MIN UTLOTTNING LITE LÄNGRE NER PÅ SIDAN!!!!!


Av Cina - 22 oktober 2008 13:21

Åhhh jag hörde denna låt på radion precis nu och tänk så danssugen jag vart. Är väl en underbar låt att sväva ut i en stilla foxtrot ojojoj vilken höjdare......NU VILL JA DANSA!!!!!!!!!

Lyssna o njut av dessa saxofoner, gunga lite på stolen så får du upp känslan av en dans....fy så tokig jag är, men det underlättar....


Av Cina - 22 oktober 2008 12:13

mobil iallafall. Det blev en Sony Ericssom W890i mocka brun se bild nedan.

Har nu gått länge o funderat på att köpa ny mobil. Och nu är den köpt men jag har ej fått den ännu. Köpte den på tradera på auktion och den är sprillans nya. Är någon som har affär som lägger ut mobiler, blixtrar o kamrer m.m till försäljning. Blev ej heller så dyr, kostar 3060:- på Media Markt men jag betalade 1900:-.

Så nu har jag en mobil till salu en Sony Ericsson W380i ( Lila) med alla tillbehör + ett minneskort på 2MG och även ett kontantkort oöppnat!

Så är det någon som är intresserad av den så får ni gärna maila mig!

Den är inköpt i april 2008 finns inte en repa på den.













Soligt o fint idag men det blåser kallt som fasen. vet inte riktigt vad jag skall hitta på idag, känner mig inte riktigt på hugget för att göra något.

Min UVI gör sig tillkänna fast jag har ätit PC.

Skulle behöva baka lite bullar men jag tror det får vänta till helgen.


Ha en fortsatt fin onsdag!


Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Skapa flashcards