~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under oktober 2008

Av Cina - 21 oktober 2008 15:38

Det är nog år o dar sedan jag var på IKEA. Min bror sms:ade och frågade om jag ville hänga med honom dit han skulle köpa nya sängar till barnen nu när de har flyttat. Sagt o gjort jag fixade till mig o 10:15 så var han här för att hämta mig. Väl ute på IKEA så gick vi runt o kollade på diverse saker. Så handlade han det han skulle göra, och jag köpte 2 pkt ljus för 48:- billigt o bra. För honom vart det betydligt mycket dyrare. Men barnen fick jätte fina sängar, madrasser och bäddmadrasser. Så nu får dom vara nöjda och glada. ja det tog ju lite tid på IKEA innan vi fått lasta på allt i släpkärran. Men det gick bra. Sedan styrde vi kosan mot Bäckby men en liten avstickare vart det till Media Markt för han var tvungen att köpa en router till datorerna de har ju 3 st datorer. Så det var lite dyrt det oxå. Vi gick runt o kollade på allt. Tittade på en platt-tv 32 tum för inte alls många pengar, sugen är man ju. Min bror kollade ju oxå på platt-tv fast en 42 tum. Ja gillar ju att gå i dessa affärer jag kolla på det mesta när jag kommer in i en sådan affär, datorer, kamrer, mobiler, kyl o frys, tv, ja allt som finns. Är väl kanske inte så många tjejer som gillar att gå i sådana affärer =)) Ja jag fick denna dag att gå, trevligt att komma ut med sin bror.



En regnig dag har det vart iallafall, inte kallt men grått o trist.


Glöm ej min utlottning nedan!!!!!!!!!

Av Cina - 20 oktober 2008 18:03

här hos mig idag. Var ner till apoteket på fm och där var det massor av folk. Det var nummer 40 när jag kom in o jag fick nummer 81 så det tog ett tag där inne. Grått o trist har det vart idag. Regnet verkar hänga i luften men än har det inte kommit något.

Ha en fin måndagskväll.



Glöm ej bort min utlottning nedan!!!!

Av Cina - 19 oktober 2008 12:06

Ja nu är det min tur att köra med en utlottning av denna broderade tomtetavla. Naturligtvis har jag själv broderat den.



Det du skall göra är att skriva en bra mycket bra motivering till varför JUST du skulle vilja ha denna tavla. Utlottningen pågår till den 2/11. Då samlar jag alla era namn i en burk o drar en vinnare. Precis som alla andra utlottningar o tävlingar!

Hoppas att ni gillar denna!!!


Lycka till!!!!

Av Cina - 18 oktober 2008 18:28

Ja idag tog vi oss en tripp till Köping för att ta en fika hos mamma o pappa. Passade på att gå in på Skinngubben och där köpte jag mig ett par UGG-VINTERSTÖVLAR. Ja är ju en människa som har Kalle Anka fötter så jag måste ha breda. Ja kan aldrig vara fin om fötterna tyvärr. Men dessa stövlar passa mig perfekt. Kanske inte så snygga men sköna.



Sedan hade mamma köpt TÅSTRUMPOR till mig, det gillar jag verkligen fast i stövlarna går jag barfota för det är "luder" i hela stövlan. Vet att det blir för varmt annars för mina fötter o ben. Men tåstrumporna kan jag ha på mig hemma.

Ja det var lite om våran dag. Nu har vi ätit, tog o gjorde en Jansson till kvällsmaten. Smakar alltid bra.


Ha en fin lördagskväll framför tv:en finns 2 program som tilltalar mig samma tid ikväll...=((


Av Cina - 18 oktober 2008 09:38

Ja det var som jag befarade, ringde DR igår efter lunch och fick komma 15:15 och lämna urinprov och så fick jag träffa DR kl15:30. Så det var bara att bege sig till apoteket efter besöket för visst var det urinvägsinfektion.

2 tabletter om dagen i 3 dagar så ska det vara borta för jag fick ett bredspektat PC. Och så nu på morgonen har jag gjort som Marianne skrev i en kommentar till mig. Tack Marianne!! Så nu kommer det väl att växa persilja istället för bakterier.....hahahahahahahaha.

Hoppas att ni alla får se solen idag, den är påväg upp just nu, har vi tur kan det bli en fin dag!

Av Cina - 17 oktober 2008 12:38

Ja nu har vi vart ut o storhandlat. Passade även på att köpa nya gardiner till sovrummet. Med tanke på att vi skall tapetsera om där så fick det bli dessa. Just nu har vi ju målade väggar i lite cerislila. Och nu skall det bli grått och en fondvägga i grått vitt o svart. Men jag vet ej när det blir.


Ringer hela tiden till auktionskammaren men inget svar. Så nu ger jag upp. Ska kolla om de har auktion på söndag och om de har det så åker jag dit och då blir det inte roligt för dom. För jag kan bli riktigt arg.


Idag var MIcke förbi med färgkarta till våran toa så nu har jag valt färg o det blir lite i grått samma som jag har i badrummet. Blir säkert bra.


Lite sol har vi idag blåser lite men inte så mycket.

Tror att jag har åkt på urinvägsinflamation (UVI) igen så vi får se om det går över eller om jag måste ringa och få lite PC. Inte skönt när det svider hela tiden.

Men men när jag hade det tidigare så sa ju DR att det hör till din ålder.

Ja jag undrar ibland varför alltid åldern spelar in på olika sjukdomar.




Önskar alla en fin fredag vart ni än befinner er.

Av Cina - 16 oktober 2008 18:43

Nu är jag redig ARG o förbannad rent ut sagt. Har försökt ringt denna auktionskammare hela dagen men upptaget eller annars inget svar. Men nu kommer jag med all säkerhet att åka till denna auktionskammare på söndag om de har någon auktion o då får de allt vara så vänliga att ge mig pengarna annars anmäler jag dom. Man kan ju bli galen....*GRRRRRR*


Ja efter som jag inte fick komma till Gunilla idag så tog jag sovrums fönstren så nu är dom oxå rena . Känns skönt att ha tagit alla fönster nu. Skall imorgon fm ut o köpa gardiner dit in. Så vi får väl se vad det blir om det blir färdig sydda eller om det blir tyg till att sy själv.


Hoppa alla mina bloggvänner o läsare haft en fin dag.

Av Cina - 16 oktober 2008 10:51

Idag var det meningen att jag skulle åter till Gunilla på ångestmottagningen och jag kände imorse näää fy är det dags igen. Och jag hade en sen tid denna gång 15-16:30. Men just nu precis så ringer hon o avbokar min tid för hon var hemma och var förkyld. Kanske inte så bra att vara på semester, hon var ju i Budapest förra vecka tors-sönd. Ja ja det var skönt att jag slapp ut idag det är regn o rusk här idag. Skulle ju ta sovrumsfönstren hade jag tänkt är ju bara dom kvar men jag hoppar nog över det idag, och hoppas på bättre väder en annan dag. Måste oxå kolla efter andra gardiner dit in.



Igår så ringde vi våran kvartersvärd för våran toa började läcka vatten så det rann ut på golvet. Och han kom nästan omgående. (När vi flyttade in här så var toan målad MÖRKBLÅ o då menar jag verkligen MÖRKBLÅ. Till och med element o alla rör) Och vi har ju tänkt att vi skulle ta o måla om den. Men Micka satt där inne på toa locket o så sa han : FYFAN har ni målat detta själva näää sa vi det var så när vi kom hit. Ja men så här ska inte mina hyresgäster behöva ha det sa han. Jag skickar in en arbetsorder på att de ska måla om detta och så får ni välja färg för detta är ju gräsligt. Och Mimer får stå för det sa han. Och vi tackar ju för det. Tänk vad han kan göra en glad denna Micke han är nog den mest omtyckta kvartervärd här på vårat område iallafall. Så nu får vi nymålat där till jul. Hääääärligt!


Nu ska jag ta o koka lite kaffe o stärka mig med innan jag ska ta o ringa till auktionskammaren i Kolsva. Och det blir nog inte nådigt för dom om de inte betalar ut pengarna till mamma o pappa. Återkommer om detta senare.


Hoppas ni inte regnar bort mina bloggvänner!!!

Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Ovido - Quiz & Flashcards