~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under oktober 2008

Av Cina - 2 oktober 2008 16:51

Ja nu är man mätt o belåten, det vart rotmos och fläsklägg idag. Det var gott. Har kokat fläskläggen nästan hela dagen...=)) så mört vart det. Som vanligt fick våran Lena en stor potion idag o hon blir så glad när det är hemmagjort. 


Idag har det vart grått o trist o kallt här i Västerås. Fast ingen regn för det kom ju igår. Har suttit med min dator hela dagen idag den funkar inte dom den skall o jag kan inte komma på hur jag skall åtgärda felet heller. Men det kommer väl upp i huvet när man minst anar det.

Ja imorgon e det fredag igen fytusan vad veckorna går fort, snart e det jul...=(( vill inte att det ska bli vinter o kallt. Är ju ingen vintermänniska.

Men men man kan inte få allt...=))


Fick mina ballongblom frön idag som jag ropat in på tradera. Skall bli spännande o se om jag får till dom. Men det skall väl ändå inte vara så svårt. Men det blir först till våren. Spännande med nya växter ute i lill täppan.


Ha en fortsatt fin torsdags kväll!

Av Cina - 1 oktober 2008 20:00

Dagen började med frukost, sedan ringde jag mamma för att höra om hon fått nyckeln till deras lägenhet o det hade hon. Men det fattas tapeter sa hon då. Jaha o dom var köpta på Rusta här i Västerås för det finns inte i Köping. Så jag tog nummren på tapeterna o så åkte vi ut o inhandlade dom. Sedan till Köping med dom för min bror höll ju på i deras nya lgh.

Ja sedan när vi sitter där så säger min bror  så här....Mamma dessa räcker ju inte heller va säger mamma, ja sa han det är ju mönsterpassning på 63 cm o det lät ju väldigt mycket men så var det. Och vart tror ni dom var köpta då.....JO PÅ RUSTA. Det var bara att åka tillbaks till Västerås igen o ut till Rusta och då är den tapeten slut kommer hem på fredag. Men så var det ju en tapet till då som skulle vara i hallen som oxå fattades en rulle så den hade dom iallafall. Så var det bara att åka hem till Köping igen o leverera den iallafall så nu får vi åka ut på fredag o köpa den andra.

Ja sedan var jag då in i den nya lgh o den var ju kanon fin. Men dottern till manen som bott där hade ju städat om man nu kan kalla detta för städning. Bakom spisen var det ett tjockt lager med damm, uppe på kyl o frys likaså, ovan på skåpen i köket massa damm, toan bedrövlig ja det var ju alltså inte städat i mitt tycke. Så jag sa till mamma att ringa mäklaren o säga till  o sagt ogjort det gjorde hon så nu blir det avdrag på ett par tusen kronor. Visst det kommer att bli dammigt nu när brosan skall hålla på men för den delen ska det ju vara städat när man kommer eller har jag helt fel........Så hela dagen har gått åt att åka fram o åter mellan Köping o Västerås.......men det e klart vi hjälper till.

..................................................
..............................................


Sedan var vi bjudna på mat hos Kjell o Monica kl 17 så det var ju ingen ide att åka hem utan vi åkte direkt. Och jag fick världens sötaste Tomte/Vätte av Monica. Den var efter hennes mamma GUNVOR som dog. Och jag vart så himla glad. Hon sa denna hade mamma velat att du skulle ha så den får du. Ja det är ju så att jag samlar på tomtar/vättar. Och denna tomte/vätt hade jag inte i min samling. Se bild nedan. Visst e det sööööööt!!!???

Ja detta var min dag idag, nu är jag trött men jag skall ta o vandra runt hos er alla mina bloggvänner. För jag skall se på tv kl 21:00.


Ha en fortsatt fin kväll, regnet öser ner här....

Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Skapa flashcards