~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under augusti 2009

Av Cina - 8 augusti 2009 19:49

Ja idag tog vi oss en tur till Köping och hämtade pappa. Min väninna Karin som ska med till Bulgarien följde oxå med ut på café idag. Hon jobba idag men hade fria timmar mitt på dagen så hon hängde med oss ut. Vi åkte till Kungsör till ett café men de stängde kl 14:00 för det skulle vara bröllop där senare. Så då tog vi och åkte ner där vi brukar vara när vi är i Kungsör med pappa. Där fick han bakelse o kaffe och en stor glass men idag så skippade han glassen o det är man ju inte van vid. Min bror Christer och hans minsta son Marcus kom oxå förbi och tog en fika med oss. Vi satt skuggan under ett träd o myste. Ja jag stog för min rygg värker som FAN!!! Här kan ni se hur vi myste idag.

Karin, Håkan och pappa hugger in på sitt fika!


Christer , Marcus, Karin, Håkan och pappa.

Ja det var en varm dag i dag oxå. Så pappa ville hem så vi åkte tillbaks och pappa fick lägga sig o vila lite. Sedan var jag upp i pappas nya boende och kollade lite för det har ju kommit dit möbler som jag berättade här om dagen. Och det var sååååå fint. Sedan styrde vi kostan hem till Västerås.


************************************

Nu har vi setat på altanen och njutit kvällssolen och det börjar bli riktigt skönt ute. Katterna är helt slut i denna värme.

Tog ett foto på Cromiz när hon sitter som en "TANT" på baken.

Hon är så söt när hon sitter så där.


Hoppas ni alla har haft en fin lördag och att ni alla mår bra!!!



Av Cina - 7 augusti 2009 19:48

Ohhh fytusan så ont jag har i min rygg. Usch o fy men det är bättre idag än igår för då kunde jag varken sitta, stå eller ligga. Man blir på så dåligt humör när man har så här ont.

Var ju meningen att jag skulle åka till pappa idag men min rygg tillät inte det. Så det får bli en liten sväng imorgon istället och förhoppningsvis så är det lite svalare för honom att vara ute oxå.

För idag har det vart riktigt otäckt varmt ute. Man kan ju nästan inte andas. Fast man ska väl inte klaga tids nog får vi vinter och kyla. Och då klagra man för det. Man är aldrig nöjd.......


Önskar alla mina bloggvänner och läsare en fortsatt fin fredagskväll

Av Cina - 6 augusti 2009 12:54

Ja nu undrar ni säkert varför jag vill göra det.

Jo äntligen får jag säga det!!

JAG SKA BLI FARMOR FÖR FÖRSTA GÅNGEN.

MEN JAG HAR JU OXÅ NATALIE som jag är "farmor" åt

det får man inte glömma.....

Ska bli så kul.

Den lilla kommer i februari

och mamman heter Matilda och pappan heter Johan.

Ja tänk så gammal man blir nu då FARMOR låter hemsk gammalt mot

vad MORMOR gör eller vad säger ni.

Så nu är det bara att börja inhandla lite kläder till den lille.

Ja jag vet att jag är tokig men jag har redan vart o köpt lite som jag har stoppat undan.....


Kolla här

Ja denna lilla baby kommer att bli bortskämd men det gör inget alls.


Ha en underbar solig dag!

Av Cina - 5 augusti 2009 16:22

Solen skiner och det är åter en varm och het dag. Har inte gjort så mycket idag har sååååå ont i min nacke och ut i höger axel. Kan knappt vrida på huvet! Men jag har smörjt med Zoon.


Nu på eftermiddagen ringde det på dörren och Håkan öppnade och utanför står min pappa och min brors fru Ann-Catrine dom hade vart ute i Strömsholm och kollar runt lite och fikat och ätit glass naturligtvis. Så åkte dom fram hit och det vart åter kaffe och pappa fick en glass och han mummsar i sig och ögonen lyser på han. Det var roligt att de tittade förbi en liten stund. Men nu var pappa trött så de åkte hem till Köping. Så pappa får vila sin rygg på sängen innan det blir mat o så.


Väntar på min klänning som jag köpte från tradera men den har inte kommit ännu men kanske den kommer imorgon el på fredag.

Är spänd på om den är lika snygg i verkligheten som på bilden.



Hoppas ni alla har det bra i denna sommar värme.

Av Cina - 4 augusti 2009 20:19

Ja då var kontraktet skrivet på pappas nya boende. Det blir nog jätte bra får vi hoppas. Lägenheten/rummet är stort går liksom i vinkel och så ljus och fint! När jag hade skrivit på så gick jag upp för att hämta pappa och han satt inne på sitt rum. Och så sa han när jag kom "äntligen så kommer du" då hade han setat och väntat för jag hade ringt för att tala om att jag skulle hämta honom. Han vart så glad och var på strålande humör. Solen sken och det var ju varmt och skönt igår. Vi styrde iallafall kosan mot Torshälla och Slagsta där dom har en mjukglass som är jätte god och känd vida omkring. Jag har smakat den. Men jag är ju ingen glass älskare så jag avstod igår. Men pappa fick en stor glass med grädde och jordgubbar och han åt med stor aptit. Sedan fick han kaffe men han tyckte det var ett dåligt ställe när dom inte hade en BULLE...=)) Min bror Christer och hans som Marcus och så syrrans pojk Andreas kom de oxå och dom åt glass alla.

Vi satt där ett bra tag och snackade om allt och inget. Sedan styrde vi kosan hem mot Köping. Och så var jag och lämnade pappa. Vi var ute i 2,5 timma igår och han var ganska så trött när vi kom tillbaks.

Sedan åkte vi hem till min bror och pratade lite om pappas flytt. Pappa ska flytta den 17/8 och då skall allt vara klart med möbler o sånt. Så idag har min bror och min andra syrras pojk Tobias flyttat möblerna som pappa ska ha. Det var ju snart gjort. Mina syrror är ju på semester i Turkiet de kommer hem på söndagmorgon.


Ja det var lite om hur dagen var igår.

Idag har jag nog bara vart lat. Håkan har dammsugit för jag har nackspärr vet inte varför men jag tror att jag spänner

mig när jag sover om man nu  kan göra det.

Solig och fin dag.

Av Cina - 3 augusti 2009 10:01

Ja imorse försökte jag avboka tiden på torsdag hos DR. Jag skall ju göra en undersökning i halsen eftersom jag är så himla hes. Och jag är såååå jäkla rädd när det gäller slagar o sånt som de ska ha ner i halsen eller i näsan. Tycker att sånt är väldigt obehagligt. Man får spykänsla och det gillar inte jag. Men SSK som svarade sa att du är så pass hes så du ska absolut komma hit för din hälsa är så viktig och det kan jag väl hålla med om att den är. Hon sa att jag inte behövde vara rädd för DR är så lugn och gör detta 15 ggr om dagen och att han var duktig men si det hjälper ju inte mig jag är rädd ändå. Tänk så pjoskig man kan vara. Jag har säkert gjort andra undersöningar som vart värre under min levnadstid. Men så fort det är något nytt som jag står inför så blir jag rädd och barnslig.......Ja ja nog om det.


********************************

Idag bär det av till Köping igen för jag skall skriva kontrakt på pappas boende kl 13:00. Sedan går jag upp och hämtar pappa så tar vi oss en sväng till Eskilstuna och Slagsta och köper oss en glass.

Då blir han så glad för som ni vet så älskar han glass.


Ja så ser min fortsatta dag ut!


Önskar alla mina bloggvänner och läsare en fortsatt fin måndag



Av Cina - 2 augusti 2009 15:43

Idag har vi en underbart fin dag med sol och värme. Jag har tvättat o det torkar ute på engång. Härligt om vi nu kan få några sådana här dagar efter allt regn som kommit.

Inte utan att man nu väntar på att få åka på semester ska bli så skönt men som sagt det är långt kvar innan det bär av. Men jag ser verkligen fram mot det.


Hoppas alla mina bloggvänner och läsare har en fin söndag!

Av Cina - 2 augusti 2009 11:43

Hur ser din semester ut i år.


Utlands resa    23.4 %

Husvagns semester    6.5 %

Hyrt stuga    3.9 %

Vara i egen stuga    5.2 %

Tälta    1.3 %

Bo på hotell någon natt    6.5 %

Små utflykter varje dag.    10.4 %

Bara vara hemma.    24.7 %

Har ingen semester.    2.6 %

Har inte råda att göra något.    15.6 %

Totalt har 77 personer röstat.
                               Omröstningen startade 2009-06-09 08:31


RÖSTA PÅ NU PÅ DEN NYA!!!!



Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Ovido - Quiz & Flashcards