4 portioner
Ingredienser:
500 g blandfärs
2 krm salt
1 krm vitpeppar
1 ägg
1 dl grädde
100 g ädelost
8 skivor bacon
smör till stekning
Fyllning:
4 msk klippt persilja 4 msk hackad gul lök
GÖR SÅ HÄR
1. Arbeta in kryddorna i färsen. Tillsätt grädden blandad med ägget och osten.
2. Gör 8 ganska tunna biffar av färsen och lägg dem på en fuktad skärbräda.
3. Fördela fyllningen på 4 biffar och lägg på resterande biffar och tryck till.
4. Linda en baconskiva runt varje dubbelbiff. Bryn mat- fettet i en stekpanna och stek biffarna på båda sidor tills de är genomstekta.
SERVERA MED UGNSBAKADE GRÖNSAKER ELLER BLOMKÅL, MORÖTTER ELLER SALLAD
Lycka till
Kram Ruth
2 november 2009 10:06
Wovv vilka läckra måltider, ser inte så krångliga ut att göra heller. Tack för dina recept som får det att vattnas i munnen.
Ha en bra dag, här grått och regnstänk.
http://bernamis.bloggplatsen.se