Direktlänk till inlägg 2 november 2009
4 portioner
Ingredienser:
6 kycklingfileer
2 dl riven mellanlagrad ost (28-31 % fett) eller ädelost
4 msk smör
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 tsk rosepeppar
3 dl vispgrädde
Ugn 200°
GÖR SÅ HÄR
1. Riv osten och fyll kycklingfileerna med ost.
2. Bryn fileerna lätt i smör i en stekpanna.
3. Krydda kycklingen och lägg fileerna i en ugnssäker form.
Häll över grädden.
Grädda i ugnen tills den rosa
köttsaften försvunnit.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | |||||||||
|