Ja då har jag bakat bullar till Patriks öppnahus imorgon.
Var någon som frågade hur jag snurrade bullarna för att få
dom att se ut som dom gör.
Lätt som en plätt!
Nu passade jag på att fota under tiden jag bakade.
Kavlar bara ut som vanligt och brer på det som ska vara i.
Sedan rullar jag ihop och skär i bitar som bilden visar!
Tar skaftet på en matkniv lägger den på mitten av bullen o trycker till.
SVÅRARE ÄN SÅ ÄR DET INTE!
Hoppas ni fattar annars får ni fråga.
Och här är allt gräddat o klart.
Kanelbullar längst bak och vanilj längst fram.
Nu är mina armar som gelé men det går väl över.
Ha en bra fredag!
MISSA INTE LET´S DANCE!!!
Må bästa par vinna.
Håller lite på Claudia....=))
Monica
26 mars 2010 13:23
Det blir mycket firande för er framöver nu *ler*...både i morgon och på skärtorsdag då även jag ska fira lite grann....men jag fyller ju inga jämna år.
Spännande ikväll på lets´dance, jag håller på Mattias, men Claudia är också bra.
Kram
http://violett.bloggplatsen.se
Malin
26 mars 2010 19:19
Mums så gott det ser ut,dina bullar ser alltid så goda ut! :) . Klart man ska se let´s dance ikväll,håller på Claudia jag med! Kramar
http://mallan88.bloggplatsen.se
Ruth
26 mars 2010 19:33
Tusen tack för beskrivningen hur man får bullarna så himla fina, nu behöver jag inte undra mera. Mummse bullar varma med kall mjölk, finns det något som är godare ?????
Skall rösta på Claudia i kväll, men båda är värdiga vinnare.
Fredagskramen !
http://bernamis.bloggplatsen.se
tulta
26 mars 2010 22:53
Åh vad det ser gott ut med dina bullar.Gratta Patrik från mej.Har nu sett finalen och tycker att det blev rätt vinnare om man ser efter kvällens prestation.Ha en bra helg/kram
cattha
20 september 2013 19:17
tusssssen tack för bilderna nu fattar jag hur man gör,tog sin tid innan ja fattade.jättefina bullar ju o supergodaa.
tusen tack för all hjälp jag fått..