Ja idag tänkte jag dela med mig av ett recept på kall fisk.
Tror att jag redan lagt ut detta en gång men jag tar det igen.
1 pkt djupfryst torsk
Salt
Vatten
SÅSEN
2 dl gräddfil
3 msk majonnäs
3 dl grädde.
Salt
Peppar
GARNERING
Räkor
Dill
Koka fisken tills den är vit och genom kokt. Låt den kallna.
Vispa grädden hårt och rör sedan ner gräddfilen, majonnäsen, salt och peppar.
När fisken är kall delar du den i mindre bitar i en form.
Häll såsen över fisken och garnera med räkor och dill.
Ställ kallt 3-4 timmar innan severing.
Serveras med kokt potatis och en grönsallad.
Smakar underbart gott!
Lycka till!!!
Lena S
12 juli 2012 17:09
Det lät gott, sparar det bland recept jag vill prova på senare. Jag hoppas matlusten kommer tillbaka tids nog.
Kramis
Kari
12 juli 2012 21:18
Alltid gott med fisk:)/kram
Bettan
13 juli 2012 00:32
MUUUUUMS! lät riktigt gött detta. Väl värt att prova. Hoppas att du har haft en bra dag vännen. Nu är det dax för mig att fördjupa mig i den berömda teorin. Så att jag kan klara provet den dagen det är dax. Kramis å sov så gott
http://walkonfire.bloggplatsen.se
Ruth
13 juli 2012 10:08
Jag föredrar fisk före kött, denna form ser ju bara ut att vara så lyxigt gott.
Har redan kopierat av receptet, det blir flera middagar för mig om jag inte hetsäter hehe.
Regnskurar här i dag också, men solen bryter igenom korta stunder, så hopp finns.
Kramen.
http://bernamis.bloggplatsen.se
Monica
13 juli 2012 11:30
Jag tycker mej känna igen receptet,men förra gången du publicerade det skrev jag inte ner det,men får göra det nu istället.Det verkar gott så det får jag prova någon dag nu framöver.
Solen skiner,men det kommer ett par regndroppar lite då och då.
Önskar dej/er en bra fredag!
kram
http://violett.bloggplatsen.se