~ Välkommen till Heavenladyn ~

Direktlänk till inlägg 22 juni 2008

Har kunnat börja brinna............

Av Cina - 22 juni 2008 10:07


 



Ja ni igår gjorde jag mig till och gjorde dillkött och allt vart klart med sås o allt. Potatisen skalad och stod i en kastrull. Men jag skulle fixa till den sista lilla smaken på såsen. Och så skruvade jag av plattan, trodde jag.

Ja så fick det stå där på plattan och jag gick o satte mig vid datorn o jobbade lite i PSP och ni som håller på med det vet att tiden rinner iväg. Men så gick jag ut i köket och vad möts jag av ............jo en hemsk rör och jag skriker till Håkan "det brinner" o så lyter jag på locket och det fullständigt väller ut mörk rök ut grytan. Var ju hur dumt som helst att öppna locket på grytan. Ja hade alltså trott att jag stängde av platten men jag hade tydligen satt på den i stället på sexan. Så ni kan ju tänka er hur det såg ut i grytan. KOLSVART o det osade kan jag säg, hela hallen o köket vart rökigt så jag fick stänga dörren till vardagsrummet o öppna ytterdörren så att jag fick ut röken o jag kan säga att det stack i halsen. FYTUSAN. Tur var det att katterna var ute på altan annars hade de fått i sig röken o det kanske inte hade vart så bra.

Så det vart inget dillkött utan det vart rester från midsommarafton, lite sill , köttbullar och jansson. Kan ju förstå hur det känns i halsen o bli rökskadad usch det kan inte vara trevligt. Men nu gick det bra och det var ju tur det.


SOLEN skiner idag så länge det nu varar......


Ha en bra söndag alla mina bloggvänner.



 
 
Ruth

Ruth

22 juni 2008 10:42

Fy vilken upplevelse, så där blir det nog inte mera från din sida, nu sitter detta kvar i minnet. Synd inte brandvarnaren fungerade så hade det aldrig gått så långt, byt batteri. Tråkigt med dillköttet i grytan, men efter större helger så kommer det restdagar där efter.. Tack för i gårkväll förresten, trevligt !

http://bernamis.bloggagratis.se

 
lillis

lillis

22 juni 2008 11:01

Fy, vilken hemsk syn,det var ju synd på dillköttet.Men tur att det gick bra
Ha det gott
Kram

http://danslillis.bloggagratis.se

 
Inger Maryissa

Inger Maryissa

22 juni 2008 12:26

Oj, vad förargligt...jag har varit med om liknande själv...
Vilken tur att ni var hemma, för om ni hade gått ut kanske det kunde ha gått värre.
Kan tänka mig att det var svårt att få bort all rök efteråt.
Kommer ihåg en gång när jag åkte härifrån Stockholm till Linköping, och rätt som det var när jag satt på tåget, så blev jag osäker över om jag verkligen stängt plattan på spisen.
Men eftersom jag inte kunde göra något åt det, så var jag tvungen att försöka intala mig att plattan var stängd.
Som den var som tur var, upptäckte jag med lättnad när jag kom hem.
Önskar dig också en bra Söndag.
Kram

http://ingermaryissa1.blogg.se

 
Marianne

Marianne

22 juni 2008 21:19

Vilken tur at ni var hemma och inte gått ut. Jag har köpt en spis som stänger av sig när något kokar torrt. Den behövs då jag vet att jag kan glömma något på spisen ibland.
Men Cina, brandvarnare????? Ni har välbrandvarnare i alla rum och hallar ? Om inte så är det dags för att installera det. En mycket billig livförsäkring.. Och även om de sätter igång i onödan ibland, så får man stå ut med oljudet, för nästa gång räddar de kanske livet på er.

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Cina blogginnehavare

22 juni 2008 21:28


SVAR:
Jodå brandvarnare det har vi allt i hallen som funkar men som inte av något tjut ifrån sig denna gång. Och det finns batteri o Håkan kollade den igår och den funkade!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cina - 20 juni 2016 19:54

Ja ni som följer mig på facebook har ju sett lite av mina bilder från helgen. Jag har då vart på en shamanutbildning i stora drag. Som jag hoppas ni förstår så kan jag inte återgällda detta i ord. Man måste upp leva detta tyvärr. Men lite bil...

Av Cina - 13 juni 2016 20:17

Ja nu är det roligheter på gång igen. Fredag - Söndag ska jag ut i skogen och sova i tipis ihop med 12 andra (shamaner) Det ska verkligen bli spännande detta äventyr. Vi ska verkligen leva ute i naturen och naturligtvis blir det cermonier o...

Av Cina - 6 juni 2016 15:00

Fick för mig att jag idag skulle inhandla lite blommor och tomatplantor. Vi åkte till plantagen men nääääää fy vilka skrutt blommor det hade där. Åkte ut till Norells istället, ohhhh jösses vilka fina blommor och tomatplantor de hade där såå...

Av Cina - 4 juni 2016 16:26

Ja nu har vi äntligen fått sommar och varmt. Som man har längtat efter detta. Har hänt en hel del sedan jag skrev sist. Förra söndagen hade vi avslutning på våran cirkel. Anna och jag fick så fina presenter av våra deltagare. KLICKBILDER ...

Av Cina - 28 maj 2016 15:01


  Ja fyfasiken vilken natt jag haft inatt inte sovit många timmar. Kroppen värker och mitt huvud säger något annat. Men nu lyssnade jag på kroppen för engångs skull. Var meningen att jag skulle närvara på en dagutbildning på Lyktan idag me...

Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Ovido - Quiz & Flashcards