Direktlänk till inlägg 11 juli 2007
Cinas kycklinggryta
Stek en hel kyckling salta o peppra
När den nästan är klar så häller du på vatten och pressar I 2-3 vitlöks klyftor och så kinesisk soya
Låt detta puttra så att kycklingen blir klar.
Ta upp kycklingen ur grytan o låt den kallna.
Så tar du bort alla ben o skinn så att det blir bitar av kycklingen inte för små bitar!
Såsen:
Skyn från kycklingen
3 dl vispgrädde
2 dl cream fresch (kokbar)
1 pkt frusen persilja
1 burk skivade champinjoner (kan uteslutas)
Koka upp och så reder du av såsen
Häll sedan i kycklingen som skall bli genom varm i såsen men den får inte koka!
Servera potatis eller ris till!
Persiljan gör att det inte luktar vitlök om dig.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|