Direktlänk till inlägg 23 januari 2011
Ingredienser (4 portioner/st.)
600 gram fläslfile el köttfärs
1 msk smör
1 st påse tacokrydda
1 st liten burk ananasringar
3 st tomater
200 gram nacochips
0,5 tsk salt
1 krm cayenepeppar
275 gram naturell mjukost (1 tub)
230 gram tacosås (1 burk)
2 dl riven lagrad ost , typ västerbotten
Gör så här
Skär fläskfilén i tärningar och stek dem i smöret. Tillsätt tacokryddan.
Skär ananas och tomater i mindre bitar.
Lägg nachochipsen i botten på en ugnsform och fördela kött, ananas och tomater ovanpå. Strö över salt och peppar.
Klicka på mjukost och tacosås och strö över den rivna osten. Gratinera mitt i ugnen, 225 C, 10-15 min tills osten fått fin färg.
Serveringsförslag
en klick creme fraiche, några jalapenos och en härlig sallad
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|