Direktlänk till inlägg 22 augusti 2007
1 portion
9 points
125 gr fläskfilé
3 msk keso
1 krm sambal oelek
1 krm pressad vitlök
2 msk riven parmasan ost
GRÖNSAKSGRYTAN
1 bit squash
1 bit purjolök
salt
35 gr pasta
4 körsbärstomater
1 krm ingefära
10 färska korianderblad
Börja med att ansa grönsakerna. Skär dem i bitar och koka i saltat vatten tillsammans med pastan. Lägg i tomaterna mot slutet. Under tiden skärs köttet i 3 skivor och bultas ut med handen. Blanda keso med sambal oelek, vitlök och ost. Lägg en klick på varje köttbit och vik över köttet. Hetta upp en fettsnål panna med lite fett. Stek köttbitarna på båda sidor. Låt grönsakerna och pastan rinna av. Krydda med ingefära och koriander. Lägg upp tillsammans med köttet.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
|||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|