Direktlänk till inlägg 19 juli 2007
1portion
6 points
100 gr vit fisk
50 gr laxfilé
2 krm salt
5 skalade räkor
SÅS
0,5 dl vitt vin eller vatten
1 tsk pressad citron saft
1 dl standard mjölk
½ msk koncentrerad hummerfond
½ msk vetemjöl
1 pressad vitlöks klyfta (kan uteslutas)
svartpeppar & färsk timjan
Skär fisken i bitar och salta den. Vispa ihop vin eller vatten, mjölk, hummerfond, vetemjöl och vitlöken i en kastrull. Låt det koka upp under vispning. Smaksätt med peppar. Lägg i fisken och låt den sjuda på svag värme under lock ca 5 min. Lägg i räkorna och strö över färsk timjan. Servera med kokt ris och kokta grönsaker.
Smakar underbart!!!
Lycka till!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|