Direktlänk till inlägg 24 juli 2007
2 portioner
7,5 points
80 gr spagetti
150 gr rökt skinka
1 liten gul lök
½ msk margarin
1 vitlöksklyfta
1 dl lättmjölk
2 ägg
salt
2 msk parmesanost
finhackad persilja
Koka spagettin. Skär skinkan i tärningar och finhacka löken. Smält margarinet och fräs löken mjuk. Pressa ner vitlöksklyftan och tillsätt skinkan. Fräs några minuter. Vispa ihop lättmjölk, ägg och salt och häll över skinkan och löken. Låt allt snabbt bli krämigt under omrörning. Lägg i den kokta spagettin, låt allt bli varmt. Lägg upp rätten, strö över parmesanost och persilja.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|