Direktlänk till inlägg 28 juli 2007
4 portioner
6,5 points
4 skivor mört nötkött
salt, svartpeppar
1 msk flytande margarin
Rotfruktsgratäng
400 gr potatis
250 gr morötter
1 tsk margarin till formen
salt, peppar
1,5 dl mellanmjölk
2 msk riven ost
Vitlökskesella
1 dl kesella
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk finhackad persilja
salt, peppar
Skala och riv morötterna och skiva potatisen tunt. Lägg dem i en smord form. Krydda. Häll på mjölken och strö över osten. Grädda i 200 grader 45 min. Smaksätt kesellan med vitlök, persilja salt och peppar. Stek köttet i margarinet. Vänd när saft börjar sippra ut på ena sidan, stek ytterligare några minuter, beroende på hur du vill ha köttet. Servera med rotfruksgratängen och vitlökskesllan.
Smaklig måltid!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|