Direktlänk till inlägg 29 juli 2007
4 portioner
8 points
1 kyckling
1 msk olja
1 msk soja
rivet skal av en citron
saft av 1 citron
1 tsk basilika
PILAFFRIS
1 gul lök
1 röd paprika
1 msk olja
2 dl ris
1 hönsbuljongtärning
1 tsk paprikapulver
salt o peppar
Blanda olja, soja, citronskal och saft, peppar och basilika. Pensla kycklingen och ugnsstek den sedan i 175 grader i 1 timma. Skala och hacka löken. Skär paprikan i små tärningar. Fräs i oljan, späd med vatten och fyll på med smulad hönsbuljongtärning, ris och kryddor. Koka enligt beskrivning på paketet. Dela kycklingen, tag bort skinnet. Servera med pilaffris och grönskaer.
Smaklig måltid.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|