~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under februari 2008

Av Cina - 25 februari 2008 12:34

Imorse var jag iväg på ljusterapin hade ju 3 ggr kvar att gå. Det var lika skönt som vanligt. Det var 2 nya patienter idag. Det var en tjej och en kille. Och dom satte igång o snacka med varandra så jag tänkte *puh* ska de tjattra så här hela tiden så orkar inte jag sitta kvar här. Så jag tänkte att jag pluggar in mina hörlurar i öronen o lyssnar klart på boken....ja va tror ni.....inget batteri kvar klantigt av mig att inte kolla upp det innan jag åkte. Men nu sitter den på laddning. Ja ja det var bara att sitta o lyssa när de löste värlsdproblemen....hahahahaha. Meeeeeeeeeen så rätt som det var så händer något, killen börjar spy rakt ut över stolar, bord och fasen halva golvet till o med över fika bordet. Ja tänkte nääää fytusan här stannar jag inte kvar. Jag kallade på hjälp och sedan så åkte jag hem, det var bara 20 min kvar av tiden. Var ju synd om killen men jag kunde inte stanna kvar o ta reda på det.....finns ju städerskor där som fixar sånt.


Solen skiner ute och jag hörde på radion idag att vi har VÅR nu 1 mån för tidigt. Det är VÅR om det är + grader 7 dygn i streck och det ha det ju varit här. Och även i södra Norrland. Ja detta med väder o årstider måste ha blivit rubbat på något vis. Upp o ned vända världen kan jag tycka.

Men jag tycker ju om VÅREN så den får gärna komma nu. Fast imorgon o  resten av veckan skulle det ju bli regn här. Men man får inte tro allt vad vädergubbarna säger.


Ska nu ta en fika och ja tror jag sätter mig ute på altanen.......



Av Cina - 24 februari 2008 13:23

Dessa frön tänker jag sätta, så det kommer att bli en djungel av "blomman för dagen". Kommer såklart att dela med mig av mina sticklingar till mina grannar om det nu blir några. Ska även sända upp 2 påsar frön till min vän Karin. För jag fick nämligen dubbelt av två färger....Så synda att ni inte min vänner bor närmare mig så skulle ni oxå få ta del av dessa sticklingar sedan.......

Av Cina - 24 februari 2008 08:50

Just nu regnar det har hos mig och det blåser i träden. Det har vart ett riktigt blåsväder synd om er alla som bor neråt landet. Ja gillar inte blåsten tycker att det är lite otäckt när det blåser hårda vindar.


Ja vad säger man om melodifestivalen igår då.......ja säger bara ett ord BLÄÄÄÄ. Denna gång var bara dåliga låtar i mitt tycke. BWO är helt ok meeeeeen den där Carocola var ju kattastrof tycker jag. Jag hade hellre sett Patrik Isaksson i finalen i globen. MEEEEEEEEEEN man kan inte få allt.

Igentligen bryr jag mig inte så mycket, man hänger ju bara med av farten.


Idag tror jag jag ska så lite frön, vet ej om det är dags eller om man ska vänta lite till. Spelar kanske ingen roll om man gör det nu eller om 1 v. Ja ska sätta 3 olika färger på "blomman för dagen".

Ja vi får väl se hur det blir med den saken....


Ha en fin söndag alla mina bloggläsare!!

Av Cina - 23 februari 2008 10:31

Frun var trött på att göra allt hushållsarbete där hemma, så hon

 och mannen kom överens om att laga middagen varannan dag.
 
Dagen efter var det mannens tur och då frun kommer hem så finner hon
 mannen spritt språngande naken i köket, med ett glas vatten i handen.


 Han säger: I kväll står det kärlek och källvatten på menyn.
 
Och så blev det!
 
Dagen efter kommer mannen hem, han luktar förväntansfullt och ropar
 ivrigt: Vad ska vi äta idag, min skatt?


Varpå frun kommer fram, naken, dåligt sminkad och med riktigt risigt
 hår och säger: Rester från igår!

Av Cina - 22 februari 2008 09:18

Ja ni denna kryssningn lever man på länge det var verkligen en trevlig resa. Vi fick redan på att Toni Iwring skall vara på båten Cinderella varje jämn vecka fram till jul o då har han dansare med sig. Sedan ojämna veckaor kommer det att bara vara danare oxå fram till jul. Ciss i O Richard kommer att fortsätta dans. Richard ska tydligen sätta upp något i Stockholm o där ska Cissi vara med. Vad det blir vet vi inte ännu han ville inget avslöja....Synd att inte hon hade Martin med sig.


När Toni kom ut i kilten var det en som frågade vad han hade under kilten så svarade han....det ska du fan inte bry dig om o så skrattade han.....ja det slutade med att han tog av sig sina kaliingar där på dansgolvet o vilket jubel  det vart....han hade INGE under. Ja finns massor att berätta med det blir för långt att skriva här. Sussane och Björn dansade en vals o hon hade den där vackra vita klänningen på sig uj så vacker hon var.Tänk om man såg ut som henne när man blir 61 år. Det kommer aldrig att hända mig.....hahahahahaha


Nu till något annat. Maten. Det var smörgåsbord på dit vägen oh det var super gott att få lite mat i magen vi 19:00 då kan jag säga att vi var hungriga. Vi njöt verkligen av den. På hemvägen vart det frukost först på morgonen och sedan hände det ju så mycket så vi hann  knappt äta innan vi kom till Stockholm. Men vi slängde i oss en bakad potatis med räkröra och det var faktiskt riktigt gott då. Sedan var det bara ner i hytten o ta väskor o sånt o så upp o köa , för det var verkligen massor med folk. Och alla tror visst att de inte ska hinna av båte för det springer som yra höns. Mycket irriterande tycker jag. Om alla stod stilla o väntade så skulle det funka mycket bättre. Men men vi kom av o allt flöt sedan på.


Ja vad handlade jag då i taxfree, jo jag handlade en massa godis och en flaska kahlúa som jag ska göra white russian på. Det är sååå gott. Man tar en 6:an kahlúa och så fyller man upp glaset med mjölk o massa is. Super gott. Man får kanske ta sig en sådan när man skall kolla på Let´s Dance ikväll.....Mina grann barn fick massa godis och hubbabubba tuggummi och de blev jätte glada. Det var ju dom som skulle få påskägg men jag kunde ju då inte vänta till Påsk för då har det ju vart gammalt godis dom fått.

Så dom fick det igårkväll när jag kom hem.


Tack Karin, Sari och Natalie för en jätte mysig kryssning. Detta gör nog Karin och jag om i maj igen.


Tony i sin kilte....

Cissi buggar med en ur publiken som heter Fredrik han kom från Halmstad.


Erica sångerskan i Drifters. Natalies goda vän.


Tony och Richard.....


Närbild på Tony....snygg kille!!!!


Fredrik tävlingsdansar med en 12-årig flicka och de vann hela tävlingen.

Juryn bestod av de sex från Let´s Dance och publiken.


Min bästis Karin vi har vart vänner i 24 år.


Natalie sitter i hytt fönstret. Behöver jag skriva att killarna ville ha uppmärksamhet från henne. Tror ni att dom fick det.....näää nääää hon låssas som om dom inte fanns......Natalie "farmor" älskar dig!!!!







Av Cina - 21 februari 2008 20:04

Kan bara säga vilken kryssning....WOW underbart vi har haft så kul så det kan ni aldrig ana. Vilken show vi sett oj jag önskar ni hade fått vara med och uppleva den. Vi ha äte och drukit mycket gott under denna resa. Hytt med fönster fick vi oxå fast vi inte hade beställd det. Kan det bli bättre. Mina fötter och ben är som trädstammar så svullna men vad gör väl det när man haft så roligt. Kommer lite foton i dag och mer kommer imorgon.

Det var ett dansband som heter Drifters som spelade underbar dansmusik.

Sedan hade vi ju då LET´S DANCE folk med på båten, Tony Irving, Cissi, Richard, Alfred, Christina, Sussane och Björn. Ojojoj om ni visste vilken show de gav oss. Det hade dansuppvisning för oss. Och alla dessa killar o tjejer var uppe o dansade med oss alla andra oxå. Ja jag önskar att ni vart med alla.. Denna Tony Irving är en riktigt GOOO kille som verkligen bjuder på sig själv.....Vet ni jag har sett Tony i KILT, han var riktigt söt....kilen var framtagen till år 2000....han kommer från Skottland. 


Dansbandet Drifters


Tony och en ur publiken,Tony i kilt


Tony bakifrån i kilten


Tony, Alfred, Christina, Björn, Sussane Och Richard.


Här dömmer dom publiken när det var 6 tävlande par!


Detta är det tävlande paren stora som små...


En lite flicka som Tony letar efter en danspartner till....


Detta är tjejen som min son o sonhustru har som helgbarn...Världens finaste tjej....


Här sitter hon oxå och skrattar åt Tony!



FORTSÄTTNINGEN KOMMER IMORGON!!!!!











Av Cina - 20 februari 2008 08:48

 


Ja nu är jag packad och klar för avfärd. Bussen går 13:25 från stationen. Är uppe i Stockholm vid 15:30. Sedan tar det tid att få gå ombord på Cinderella. Man brukar släppa på vid 17 tiden. Sedan kan ni tänka på mig när jag vid 18:30 tiden sitter o äter ett häligt smörgåsbord. Jag tar kameran med så nu får se lite bilder när jag kommer åter imorgon kväll, är hemma på station vid 18:00. Håkan kommer ner och hämtar oss. Ja ser fram mot detta dygn, ska bli roligt att få åka iväg o koppla av lite. Fast man brukar vara ganska så trött när man kommer hem, iallafall jag. Men vad gör väl det när man haft roligt. Kommer inte att släpa hem en massa flaskor för det är ingen som dricker upp det. Ja kommer köpa lite godis, är ju snart Påsk. Hade tänkt köpa till 3 påskägg, och till vilka de är kan jag inte skriva här....hahahaha. Det får ni veta senare fram mot Påsken. Ja kommer nu inte kunna vandra runt i era bloggar ikväll men lovar att jag kommer in till er imorgon kväll o kikar vad ni haft för er när jag vart borta.

Ha det så gott! DET SKA JAG HA!!!!!



Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Ovido - Quiz & Flashcards