~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under februari 2008

Av Cina - 19 februari 2008 12:30

Jaha då var man nyklippt och ser ut som en igelkott....hahahaha. Nä då det var bra fast kort denna gång. Mitt hår växer så fort så det är skönt med kort. Ja passade på o beställde en ny tid till den 18/4 och då ni.....ska jag färga hela håret och göra massor med olika färger på slingorna. Idag vart jag ännu mera grå, blev ju kort så då kom det ju fram ännu mera. Men men det hör ju åldern till detta gråa....så vad gör man.

Vill just nu inte färga det för det är så himla fult när det växer ut i botten, är bättre att vänta till april. Annars har det inte hänt så mycket annat idag. Ska väl kolla i min garderob om jag har något att ta på mig imorgon när vi skall åka en tur till Åland. Är ju som vanligt att man har inget men visst det finns säkert något som man kan ha med sig. Är det bara vi kvinnor som säger att vi inget har när vi ska göra något utöver det vanliga.......ja jag tror aldrig jag har hört en karl säga att han inte har något att ta på sig.....


Soligt idag men i skuggan mycket kyligt.....men man får inte glömma att vi är bara i februari än.....men man glömmer lätt det iallafall jag. Är väl så att jag önskar att det va riktig VÅR!!!!

Av Cina - 18 februari 2008 17:44

Undrar just vart denna dag har tagit vägen, ser att det nu är mörkt ute. Men idag har det vart vår i luften här, fåglarna kvittrade så det lät som en konser ute..... Idag var vi ut och handlade lite, var till Maxi o löste in våran storvinst på 240:- men det kändes bra för vi fick ju en vinst på 140:-.

Var även iväg till min son och betalade lite varor som jag hade handlat av honom där han jobbar. Sedan kostade vi på oss en fika och en räkmacka.

Det var riktigt mysigt att sätta sig ner och äta denna goda smörgås. Sedan hem och packade upp varorna. Hade köpt en liten present till min granne Cattha. Hon fick en liten välkommen skylt att ha utan för dörren på väggen, var inte alls något märkvärdigt bara ett litet hjärta. Den var söt tyckte jag. Sedan var jag in till henne o tog en fika, jag tog fika med mig så slapp hon koka kaffe.....Ja sedan har dagen rullat på. Imorgon kl 9:00 skall jag åka iväg o klippa mig, känns som om jag skulle ha en mössa på huvet...hahahahaha. Måste ju se snygg ut i håret iallafall när vi åker på onsdag.......ha en fin måndagkväll!!!!

Av Cina - 17 februari 2008 13:08

Lyssna och njut av denna sångfågel. Denna låt berör mig som bara den.

Tycker den säger ganska så mycket!

Kan bara säga Grattis till Sanna!!!!

Av Cina - 17 februari 2008 09:22

I fredags när vi var ut på Maxi så köpte jag en andel i V75 travet. Och tror ni inte att vi fick in en 7:a. Men dålig utdelning, som vanligt när vi är med o spelar. Man önskar ju att det vore lite mer utdelning när man för engångs skulle köper o är med o spelar. Men nääää då....vi fick in 2.483:- så det blir ju 248:30 till var o en. Och man får ju pengarna tillbaks iallafall. Vi satsade 100:- så lite vinst blev det iallafall. Roligt och spännande var det att följa detta trav. Och man höll ju tummarna så de var blåa att det skulle bli någon högoddsare som skulle springa in o vinna, men näää inte då. Så förmodligen var det en enkel rad att spika ihop för de som kan detta. Det är ju två killar på Maxi som sätter ihop detta. Jocke och Lennart och jag köpte Jockes andel, Lennarts andel kostade 175:- o då vart jag ju lite snål o tyckte att jag tar den för hundra. Det hade ju inte blivit mer för jag har tagit den dyra. Mycket kul att vinna lite iallafall. Man får vara glad för det lilla här i livet....hahahahaha.


Av Cina - 16 februari 2008 21:49

för Carola o Andreas i melodifestivalen. De trodde nog att de skulle gå direkt men tji fick dom....låten var bra det tycker jag och jag gillar Carola. Men denna hemska hysterin som vart denna vecka här i stan o på radion kan man ju bli galen på. Alla hade tippat att dom skulle gå direkt till globen, men si det ville inte svenska folket. Jag tycket att det var de bästa låtarna som gick direkt, Sannas låt var väldigt bra, den berörde mig mycket tårarna bara rann er för mina kinder......jag gillar även henne som artist. Rongedahls pojkarna är ju oxå himla duktiga. Ja nu är denna hysterin över i denna stan iallafall. Kan ju tänka mig hur det just nu ser ut utanför ABB-Arenan är ju inte framkomligt kan jag tro. Men det ger ju mycket till Västerås som stad.......

Av Cina - 16 februari 2008 13:57

ja jag har inte mått så bra på två dagar men det har nu gått så smått över.Jag reagerade så starkt på ljusterapin så jag vart sjuk i hela kroppen. Ont i alla muskler och ont i skinnet på kroppen o fick dålig magen och var allmänt hängig. Men det har nu gått över fast det var lite konstigt att känna så. Men man gör tydligen det eller man kan göra det rättare sagt. Allt skit ska ut ur kroppen o så e det mycket som sak frigöras. Så det är nog bara bra att jag mått så här i 2 dagar. Så jag var inte iväg tors-fre utan gör uppe håll nu till nästa vecka. För jag vill inte alls missa dessa gånger som är kvar. Tycker att detta har vart det bästa hitintills förutom när jag gick på feldenkrais. Tänk vad lite ljus kan göra. Hittade en sådan lampa ute på nätet som jag tänker köpa till hösten då kan man sitta hemma o göra detta. Och den var inte så dyr heller 1600:- och lamporna som sitter i räcker i 3-4 år. Så kan man ju köpa nya sedan.


Känner att nu är jag redo att åka på krysssning och jag lovar att jag ska njuta detta 24 timmar somvi ska vara borta. Det är min bästa vän Karin och Sari o Natalie o så jag som ska åka en liten sväng o koppla av.

Sari och Patrik har ju helg barn som ni kanske vet. Och det är den flickan som ska följa med. Även om inte Sari kan äta så får hon väl sitta o titta på oss andra....hahahahaha....nädå det finns säkert något hon kan ta av bara det är pure, hon kan ju mosa lite potatis o sås eller nått . Det fixar sig säkert.




Av Cina - 15 februari 2008 08:59

I tisdags fick vi redan på att Håkans syster Christina åkt i på sjukhuset i Köping igen. Hon var så yr i huvet så hon kunde inte gå själv. Hon kom in o man tog då en ny röntgen på huvet efter som hon i januari hade haft en stroke. Men inget hittades utan hon hade högt blt och hon hade tidigare haft lågt. Man tog alla prover som tänkas kan. Men sa att det var ingen ny stroke och ingen påväg. Så i onsdags bestämde de sig för att skicka henne hit till Västerås på en magnetröntgen. Så igår fick hon åka hit in o göra den. Svaret fick hon i  går kväll vid 19 tiden på kvällen. Och det var en ny stroke hon hade fått. Men inga men denna gång heller. Hon har änglavakt denna kvinna. Hon var mycket ledsen igår o tänkte väl hur det ska bli o så. Hon har nu kanske fattat att hon kanske inte kan jobba något mer. Hon är ju delägare i en frisersalong men jobbar bara 50% efter som hon har fibromyalgi oxå. Så nu får vi väl se under dagen idag var Läkarna hittar på för medicin till henne och om hon får stanna över helgen. Det vi tycker är lite otäckt är ju att hon är själv hela veckorna för hennes man Larsa jobbar ju i Stockholm. Och det har han ju gjort i hela sitt liv han åker på måndag morgon o kommer hem torsdagkväll. Säger åter att det är en himla tur att hon inte fått några men efter detta. Det var nu den 3:dje stroken hon fick och är blott 56 år gammal. Men det finns ju dom som e yngre än hon som fått stroke. När jag jobbade på sjukhuset så var det bara äldre som hade stroke men tiderna förändras ju.



Av Cina - 14 februari 2008 07:00

 Idag är det Alla hjärtansdag och med detta hjärta önskar jag alla mina bloggläsare/vänner en fin dag. Ni får gärna ta med bilden o sätta på eran sida om ni vill det. HA EN UNDERBAR DAG........GLÖM EJ ATT KRAMAS.....





 

 Här nedan kan du se mina gåvor från mina älskade vänner!


 Denna har jag fått från min vän Ruth

 

 Denna har jag fått av min vän Karin


Denna har jag fått av Sari


Fått från vännen Astrid



En gåva från Terttu


En gåva från blogg vännen Agge






Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Ovido - Quiz & Flashcards