Direktlänk till inlägg 22 juli 2007
1 pkt djupfryst torsk
Salt
Vatten
SÅSEN
2 dl gräddfil
3 msk majonnäs
3 dl grädde.
Salt
Peppar
GARNERING
Räkor
Dill
Koka fisken tills den är vit och genom kokt. Låt den kallna. Vispa grädden hårt och rör sedan ner gräddfilen, majonnäsen, salt och peppar.
När fisken är kall delar du den i mindre bitar i en form.
Häll såsen över fisken och garnera med räkor och dill.
Ställ kallt 3-4 timmar innan severing.
Serveras med kokt potatis och en grönsallad.
Smart underbart gott!
Lycka till!!!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|