~ Välkommen till Heavenladyn ~

Alla inlägg under december 2007

Av Cina - 15 december 2007 19:49

 

 Idag har jag bakat i 2 timmar, jag fick för mig att jag skulle baka stompa och det gör jag bara till julen. Det är så tidskrävande, man kavlar ut och så gräddar man brödet i stekpannan på plattan.Till en början grädda gubben men han tröttnade efter ett tag så då fick jag ta över o köra både kavling och gräddning.Jaja nu är det klart o ligger redan i frysen. Det blev 65 st inte så himla många ändå, för jag kan ju tro att sonen kommer hem o tar några påsar.

ANNONS
Av Cina - 15 december 2007 11:49

Som jag skrev igår så har jag hittat ett kort från min tid som ung.

Och det är några som vill se det så jag lägger väl ut det här. Är ju inget att se men men håll tillgodo iallafall. Ser ut som om jag vore onykter men det är jag inte. Här är jag 25 år alltså 30 år sedan.


ANNONS
Av Cina - 14 december 2007 13:56

Ja då var det helg igen. Och ikväll är vi bjudna ut till Skultuna på mat. Ska bli gott att äta det man inte lagat själv. Händer inte så mycket nu, tror jag går på sparlåga. Känner mig bara trött. Och mörkt o trist är det ute. Idag har vi ganska så kallt var -7 imorse halv 6.

Har lite idé torka vad jag ska skriva om idag men det kanske kommer ett uinlägg till lite senare. Har hittat ett foto på mig där jag var ung och vacker, ahahahahaha. Kanske sätter ut det så ni får se en "pingla" nej tok skojar ju bara lite med er, inte fasen var man någon "pingla" heller. Men det är kul att titta på dessa gamla kort.

Ha en fin fredag alla mina bloggläsare.

Av Cina - 13 december 2007 11:15

Ute är mörkt och kallt,
i alla husen,
lyser nu överallt
de tända ljusen.
Då kommer någon där
Jag vet nog vem det är
Sankta Lucia, Sankta Lucia.

Sjungande fram hon går
vitklädda flicka.
Krona hon har i hår,
bär på en bricka.
Nu är luciadag
och jag är väldigt glad
Tänker på julen, tänker på julen

Av Cina - 12 december 2007 18:18

Jaha ja idag skulle jag göra mig till och göra dubbel sats av biskvier och så hade jag lovat Karin (skogfrun) att få en sats av dom. Och naturligtvis så misslyckades jag totalt. Fattar inte varför dom inte flöt ut utan de vart pytte små idag. Men jag hoppas att man kan äta dom ändå. Annars vet hon ju var soptunnan finns. Är alltid så när jag ska baka o så ge bort då misslyckas jag. Usch så less jag blir.Så här ser dom ut men ni får inte skratta nu när ni ser dessa missfoster.


Av Cina - 11 december 2007 15:13

Idag hittade jag en tidning i mina gömmor från den 22/4 1976. Och där fanns ett repotage om mig när jag var en av dom första som gick igenom en operation som man gick ner i vikt av. Och det kostade mer än det smakade på den tiden. Idag är dessa operationer helt annorlunda. Kan tillägga att jag även gjort en gastic banding efter denna op som detta handlar om. Allt detta är en mycket lång historia som jag kanske kommer att skriva om lite senare här i min blogg. Nu är detta 31 år sedan det får ni inte glömma.

För er som inte ser vad det står så skriver jag ner det här:

Ryktet om att det gick att snabbt bli smal via en tarmoperation spred sig och hon riktigt hoppade på chansen.

---Blev jag bara smal skulle livet leka, det trodde jag då, säger hon. Det blev precis som hon drömt om. 20 kilo rasade bort på en månad, på kort tid hade hon drömvikten 60 kilo och var äntligen smal och söt.

Men efter 1 år började eländet. I över tre år har hon nu åkt ut o in på lasarett.Livsglädjen och kraften är borta. Hennes nerver är slut.

- Mitt råd till alla som funderar på operation är att mycket noga ta reda på alla följdverkningar, att tänka över många gånger och försöka se klart, säger hon.

 Hon blev blev smal men priset var sjukdomar, hon känner sig gammal nu......så mycket svårigheter har de senaste åren gett henne.


Av Cina - 10 december 2007 14:06

Ja nu har vi nytt golv i köket. Så underbart det känns. Och skit snyggt blev det. Bilderna får säga sitt! Var nog väldigt trött imorse när jag tog på hur det såg ut först men ni ser ju lite iallafall. För suddigt blev det.

Av Cina - 10 december 2007 08:33

Jaha då är man bunden till datorn idag då. För nu har killen kommit som ska fixa mitt golv idag. Ujujuj så det låter i köket undrar vad han har för sig....=)). Jag har fotat köksgolvet innan han började så ni ska sedan få se skillnaden. Oh tror ni inte att mannen är allergisk mot katter. Är väl typiskt, konstigt att de inte frågar om man har djur innan man sätter till de som ska jobba. Måste ju vara lite jobbigt när folk har djur o man är allergisk. Men jag kan ju inte göra något åt det. Bara synd om honom tycker jag.


Regnet faller ner som vanligt här. Usch det är fortfarande mörkt ute. Och när jag gick upp imorse 6:30 så var det kolsvart ute. Fy tusan så trist detta är. Ha en fin dag alla bloggläsare.


Besök gärna min vän min bästa vän http://skogsfrun.bloggagratis.se/

Hon är helt ny på detta med att blogga.

Jag har fixat till en blogg till henne.

Presentation

Dagens citat

Man kan mycket väl vara vän med någon från Köpenhamn, även om det låter annorlunda.

 Maja 8 år

 

      

Omröstning

Är det för varmt för dig???
 Nej skönt
 Ja verkligen

Blogvertiser

Blogvertiser

Instagram

Instagram

Översätt bloggen

Jag finns på Facebook

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ ~ Välkommen till Heavenladyn ~ med Blogkeen
Följ ~ Välkommen till Heavenladyn ~ med Bloglovin'

Matbloggstoppen

Matbloggstoppen

Blogkeen

~ Välkommen till Heavenladyn ~

Väder i Västerås

klart.se

Vädret i Side Turkiet

Vädret Sidé

Live Traffic Feed


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se